Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha előfizetés keretében...

Ha előfizetés keretében veszek telefont és később nem fizetem a számlákat, akkor letilthatják a telefont?

Figyelt kérdés
És ha a telefont másik sim kártyával használom, akkor is letilthatják?

2012. máj. 23. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha biztositas van a telefonon, es osszetorik/barmi mas, kicserelik, legalabb is itt Angliaban igy van, utanajartam en is, mivel egyszer vettem egy hasznalt telefont, es en sem akartam megszivni. Szerencsere nekem nem volt semmi gondom vele, de jobb felni mint megijedni, foleg ha nem egy alsokategorias keszulekrol van szo. Az adasveteli szerzodest en is javasoltam, de nem tudom Magyarorszagon mennyire mukodhet a dolog, ahol szinte mindig a bunozot vedi a torveny... Na de ne legyen igy, es legyen szerencsere a kerdezonek a telefonnal :)
2012. máj. 23. 09:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Na jó,akkor a sok okos(kodó) vélemény után itt a hivatalos álláspont :

T.mobil és a Telenor már két befizetetlen számla után letiltja a hüségnyilatkozattal vásárolt készüléket is és átadja a behajtócsoportnak a tartozást . A Vodafone a saját telefonjait nem tiltja,akkor sem,ha nem fizetik a számláját , ellenben a már tiltólistán lévö T-mobil és Telenor által lelökött telefonokat Ők is tiltólistára teszik.

2012. máj. 23. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
De elhiszem,hogy le lehet.Csak régebben ilyenről még csak hallani sem lehetett.Gondolom ez csak egy pár éve van mióta bejöttek ezek a nagy tudású multimédiás készülékek.
2012. máj. 23. 16:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább spórolok és veszek egy újat...a vodafont ma többször felhívtam, a letiltással kapcsolatban csak hebegtek, habogtak.
2012. máj. 23. 23:03
 15/15 anonim válasza:
Telefonos üzletek ilyet simán megcsinálnak,egy másik imeivel.Halottam olyat ,hogy 2ős állampolgár vett telefont,A lakcíme cigányok által bejelentett áll cím volt.Oda hiába megy a csekk bármi,süket fülekre talál.Telót eladja,visszamegy Romániába.
2013. dec. 12. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!