Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit takar a BIS/BES előfizetés...

Mit takar a BIS/BES előfizetés Blackberrynél?

Figyelt kérdés
Most egy SE xperia x10 mini pro-m van amit annyira nem szeretek,ezért kinétem magamnak a BB 9360-at. Itt sok helyen olvastam valami BIS/BES előfizuról. Az konkrétan mit takar?

2012. máj. 7. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Google, első találat:

[link]

2012. máj. 7. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:
jjajj de rendes vagy,én utálom a google-t mert gy fo*, de ez esetben hasznos dolgot is képes kiadni.:) a BB meg ezek szerint lehúzás..
2012. máj. 7. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lehúzás, üzleti környezetbe készült, ahol ki lehet használni...
2012. máj. 7. 17:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak facebookra és mailezésre kellene, meg úgy általában netezésre (nem üzleti,inkább magánemberi szinten, de úgy elég sokat). Talán a nokia e6 jobb megoldás lenne?
2012. máj. 7. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha csak erre kell, akkor felesleges Blackberry-t venni.

Ott a Nokia E6 pontosan, vagy a htc cha-cha, vagy az Xperia mini pro, és társai.

2012. máj. 7. 18:03
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem se mini pro-m van azt akarom lecserélni. a chacha gusztustalanul néz ki...:)
2012. máj. 7. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor a Mini Pro-t ne cseréld le gyengébb telefonra. A BB csak kicsit gyengébb, a Nokia viszont sokkal, az már hulladék kategória.
2012. máj. 7. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm szépen,akkor lehet,hogy marad.:)
2012. máj. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!