Hangszoros kérdése:
Sony Ericssonnak az Arc S-nél van komolyabb telefonja? 2 magos full HD-és? Android 4-el? Az Arc a gyári hibás széttörő vázával nem igazán kívánatos.
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 10:11
2/8 anonim válasza:
A Sony Ericsonnak nincs, a Sonynak van, az előttem szóló felsorolta őket.
3/8 anonim válasza:
Full HD-s senkinek nincs még. Az Xperia S 2 magos, 720p-s, ICS nemsokára lesz rá.
4/8 anonim válasza:
A Full HD-t szerintem a kamerára értette,az Xperia S full HD-ba vesz fel videót.
5/8 anonim válasza:
Utolsó:
A 720p az nem FullHD ! A FullHD az 1080p.
6/8 anonim válasza:
De az Xperia S 1080p-s videót vesz fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt a 720-at én is majdnem beszopi. A kijelző a 720x1280, nem a videó felbontás.
Hogy miért nem találok magyar mailcímet hozzájuk?
Se szerviz, se márkabolt kiegészítőkhöz. Az lenne a normális, hogy valahol lehetne kapni, amiket mutogatnak a kiadványaikban.
2012. máj. 22. 14:22
8/8 A kérdező kommentje:
El is felejtettem megköszönni a válaszokat.
Köszönöm szépen.
Próbálok informálódni, hogy most akkor a Sony Ericsonak a jogútóda ez a Sony? Azok visszik tovább Magyarországon?
2012. máj. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!