Samsung galaxy mini 2 megéri?
Sziasztok!
Erősen gondolkodom hogy egy ilyen telfonnal lepjem meg magam születésnapomra. 1 hónap múlva lesz, tehát remélem esik valamennyit az ára...
Aki esetleg már vett ilyet, érdekelne a tapasztalata! Milyen az első benyomás, hangzás (fülessel), gyorsaság ezek nálam a legfontosabb dolgok.
Hasonló tudású például a Huawei Ascend Y200, de van köztük majdnem 15.000Ft!
Ha épp nincs jobb dolgotok írjatok! :)
Köszönöm!
Rensis:
DE MK Mechatronika.
Sorry az OFF-ért.
A Huawei-ben egy ARMv7-es 800 MHz alapórajelű processzor van. A Galaxy Mini 2-ben egy ARMv6-os, 600 MHz-ről 800 MHz-ra overlock-olt processzor van. Szerintem ebből le lehet szűrni, hogy a Huawei processzora jobb. Ja ráadásul a Huawei processzora kevesebbet fogyaszt, úgy, hogy a Galaxy Mini 2-ben kisebb az akku.
A Huawei nagyobb is, ez is egy előny.
Ja és a Galaxy Mini 2 úgynevezett terméktámogatását el lehet felejteni.
A Huawei Ascend Y200-ra, elképzelhető, hogy lesz ICS.
Szoftveres oldalon még annyit, hogy a TouchWiz optimalizálatlan és szar, míg a Huawei felülete valamennyire optimalizálva van.
Ja és a Huawei 15 lepedővel kerül kevesebbe.
Bármiféle helyesírási hibáért elnézést kérek.
#25 (és #14, #17, #21 )
Remélem a választ nem gondoltad komolyan. Amennyiben mégis, kérlek ne válaszolj olyan kérdésre, amelynek témájával nem vagy tisztában. Bocsi az OFF-ért.
600-800 a biztonságos üzemi tartomány az órajel frekvenciát illetően, így ez nem számít OC-nak, csak inkább a benne rejlő "lehetőségek" kihasználásának.OC 800-tól kezdődik, ahonnan instabillá válhat.Nem feltétlen válik, csak válhat.
Az android meg a nyíltsága miatt instabil, meg az optimalizálatlansága miatt, nem a hardver miatt.Akár 800-on megy, akár 850-re van OverClockolva a CPU.
Sorry az offért.
"most is arròl írok"
Ezért éri meg, mert arról írsz?
Én ezt tudod miről mertem írni ide?
Apám 6 éves SE K800-áról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!