Samsung galaxy mini 2 megéri?
Sziasztok!
Erősen gondolkodom hogy egy ilyen telfonnal lepjem meg magam születésnapomra. 1 hónap múlva lesz, tehát remélem esik valamennyit az ára...
Aki esetleg már vett ilyet, érdekelne a tapasztalata! Milyen az első benyomás, hangzás (fülessel), gyorsaság ezek nálam a legfontosabb dolgok.
Hasonló tudású például a Huawei Ascend Y200, de van köztük majdnem 15.000Ft!
Ha épp nincs jobb dolgotok írjatok! :)
Köszönöm!
Köszi a válaszokat!
Ma voltam tmobilnál, megnyomkodni egy kicsit :) De ott van a másik esélyes is a SE Live... olcsóbb és hardverileg erősebb mint a mini és én ezt a telót sokáig szeretném majd használni. Bár nekem a mini jobban tetszik kinézetre de ez már egyéni probléma.
Szóval még gondolkodom erősen :)
Utolsó:
Tisztelegsz a telód előtt, mert képes a két ujjas vezérlésre, amit egyébként már egyébként minimum 4-5 éve tudnak a telók.Annak örülsz, hogy van hotspot finkció, ami nem egy új keletű dolog, és 3 éve tudják a telók?
Az a nagy szám, hogy netezés közben megy a pinch to zoom?És 8Mp-s kamerát akartál a telóba, de örülsz a 3-nak is?
Ráadásul mindezt a csúcs funkciót megvetted annyiért, hogy 15 ezerrel olcsóbban a kérdésben szereplő Y200 is tudja, mellesleg egyes területek sokkal jobban?!
Hát te tudod, nagyfőnök.Én emelem előtted a kalapom.
Utolsó:
4% a hasznos válasza... megalol...
Ilyet én mêg sose láttam mióta itt vagyok évek óta ezen az oldalon...
Ja helyesen írni... pont te dumàlsz itt vazz, amikor dugig hibával amit írsz.
Az egyetemen nem tanítják pl. a vessző stb. használatát?
1. Nem vagyok az öcséd.
2. HTC Desire-öm van, igaz nem egy mai darab, de még mindig jobb, mint jó pár mai teló, iPhone-ra nincs szükségem.
3.El szoktam gépelni, nem mindig figyelem, ellenőrzöm, bevallom.Na és?
4.A többire nem válaszolok, de mindenki magából indul ki, nemde?
5.Most fogok műszaki egyetemre menni, köszönöm kérdésed, előtte összeszedtem 4-5 végzettséget az érettségi mellé. :)
6.Igen, még a családommal élek, Szeptembertől kolis leszek, ha már ennyire érdekel.
7.Ismerősöm rengeteg van, barátaim is vannak, haverok is, gondolom mindegyik ép és egészséges, ha már így megkérdezted.
8.Ha lenyugodtál, szépen, értelmes emberi keretek között is elmondhatod a problémádat.Ilyen mocskolódó, degradáló megjegyzésekkel tűzdelt kis szösszenet leginkább az íróját minősíti, nem a célpontját.
További szép napot neked is.
91621
Nofene, szintén zenész? Merre mész tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!