Zenelejátszó androidra?
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszót x8-hoz, amiben ki lehet választani a zene forrásmappáját? Tehát tallózni lehet benne, mert ami most van, abban az összes számot/csengőhangot/hangfelvételt bedobálja...
Köszi előre is!
Megnéztem, de csak trial van ingyenes, a full versio 1166Ft.
Ingyenesre kellene nekem inkább...
Music Folder Player
Én már régóta ezt használom, jó, szeretem.
Ingyenes, a fizetős verzió reklámcsík mentes.
Ebben meg nem tudok tekerni :S Mixeknél meg nem árt...
Nem hiszem el, hogy az ősrégi sonyericssonomon volt egy normális lejátszó, androidra meg nem tudok találni...
andLess , kicsi, és lejátsza még a flac formátumot is !
Music Folder Player -- tudsz tekerni.
Talán meg kellene nézni a beállításait. :))
Több órás mixeket is hallgatok ezzel. :)
%-osan, és másodpercesen is lehet tekerni.
7-es és 8-as!
Nálam valamiért az oldal nem jön be, ezért írtam, hogy nem jó a link… Gondolom nálam van akkor a probléma. Ezt írja ki:
„Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.”
Mi lehet a gond?
9-es és 10-es! Ezek elég jók köszönöm!
11-es! Igen, nem néztem meg rendesen, de így is eléggé zavar a reklám, ha nem lenne, akkor nem volna rossz, de fizetni nem akarok érte. Azért kössz!
Én Winamp-ot használok, gépen is azt használom. Ez alapból csak az általad feltett zenéket nyitja meg.
Egyszerű, de nagyszerű. Ha valahonnan a netről letöltöd a full verziót ingyen, akkor még hangszínszabályozó is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!