Hibátlan, jó állapotban lévő Samsung Omnia 7 telefon megér 50. 000Ft-ot?
Hardverapródon vehetsz pár ezerrel olcsóbban is.
Ha eladni akarod, akkor ennyiért nehéz lesz.
Akkor arra figyelj oda, hogy ha nem unlockolt, akkor meg kel lszoknod, hogy nincs többé BT fájlküldés/fogadás, nincs USB mass storae mód, csak a Zune-nal szinkronizál, etc.Szóval olvass utána, hogy milyen megkötései vannak, de ha meg tudod szokni, akkor még mindig az Omnia 7 az egyik legszebb és legjobb wp7-es telefon.Mert nekem is volt egy 8 GB-os, független.Bár én cseréltem, nem eladtam, de mikor hirdettem 45 környékére, nem nagyon volt rá jelentkező, pedig hibátlan darab volt, tehát én magamból tudtam kiindulni csak. :D
Egyébként én nagyon szerettem, csak a megkötések miatt tértem vissza az androidhoz.Ha az apolloval jön esetleg valamiféle szabadság(mondjuk az USB mass storage mód lenne a legjobb, és elég is lenne), akkor visszatérek én is a WP vonalra, mert jobban bejött, mint a droid.
Például amíg a suliban voltam, a megírt plc programjaimat jó lett volna hazavinni rajta, hiszen ha már van egy 8 GB-os belső memóriával rendelkező telefonom, akkor nem pendrive-val a zsebemben szeretnék rohangálni, és ilyenkor jó a mass storage mód, mindenféle szinkronizációs szoftver nélkül.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem egyszerűbb pendrive-val, de nem látom értelmét, ha a telefonnak ekkora memóriája van.
Az unlock meg az Omnia7-nél elég trükkös egy dolog, mert nekem is megfordult a fejemben, amikor még megvolt, de egy kis utánaolvasással rájöttem, hogy az O7-est nagyon künnyű kitéglázni semmi perc alatt, így én letettem róla, pedig nagyon szerettem.
Viszont ha az apolloval jönne a mass storage mód, akkor Vennék egy WP8-as telefont, mert szerintem messze egyszerűbb és jobb a többi OS-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!