Milyen telefont válasszak? Olyan kell megfelel a következő kritériumoknak: Androidos jó az akksiélete és nem több 70000-ft nál
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 14:14
2/10 anonim válasza:
Elsőre ne halgass baromságokat beszél!!
Egy 10 ezerrel többért SE Xperia Arc S!!
Vagy kevesebbér Xperia Ray.
Samsungokat S2 alatt kerüld el !
3/10 anonim válasza:
se xperia arc vagy arc s
vagy htc-k!
4/10 anonim válasza:
Xperia Arc, vagy Ray, vagy Neo V.
Az elsőn kívül az előttem lévőknek igaza van.
S2 alatt Samsungot ne.
7/10 kisvuk29 válasza:
Motorola RAZR 85e körül van.Tényleg erős az aksija,ha az a lényeg vagy 110 a MAXX változat,de ha ennyire nem lényeg az akksi akkor az Xperia-k.(Nekem is az van csak mini pro.Vígan el van egy napot.)
8/10 anonim válasza:
Xperiákat kerülni kell szerintem... Egyszer csak bedöglött a rayom kijelzője, a szervízbe meg valami 60ezret lértek volna a garanciális javításért, na mennyetek a faxomba.... annyi volt a jelenség h felmelegedett, és megolvatt valami forrasztás szerintem... többet soha sony.. most megvagyok egy s1plussal, tökéletes számomra, miaz hogy s2 alatt nem érdemes venni? Ti sem értetek a telefonokhoz...
10/10 anonim válasza:
Igaza van 11-08 22:26 nek! Az Xperiákat messzi-messziről kerüld el. Haveromnak a zsebébe elkezdett füstölni, a szervizbe meg azt mondták hogy túlterhelte, a ZSEBÉBE?? -.-"" Na kerüld, puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!