Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz a Sony Ericson W200i?

Nagyon gáz a Sony Ericson W200i?

Figyelt kérdés

az van, de csak decemberben kapom meg az Iphone-omat.

Nagyon ciki?

2009. jún. 26. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolom, a szüleid sem havonta váltanak telót, és ha ők se szégyellik, akkor te se, ha meg olyan suliba jársz, ahol ez a főbbnél-is-főbb dolog, akkor hagyd otthon Decemberig, aztán majd ájfónnal mész be.

Csak aztán el ne lopják.

Ui.: Az iPhonet ne cseréld el, mert az szuper telefon, és aztán tartsd tokban, mert nem valami extrastrapabiró.

13/F

2009. dec. 2. 17:35
 12/17 anonim válasza:
14 éves lány vagyok nekem is az van és szerintem. nem ciki miért lenne az ?
2009. dec. 23. 21:41
 13/17 anonim válasza:
nekem is w200i-m van és én nem tartom cikinek. 14/F
2009. dec. 26. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Fú, kérdező, hát te ultragáz vagy.

Embereket nem az alapján ítélünk, hogy milyen telójuk van. 2 osztálytársamnak is w200i-je van, 1ikük a legjobb barátnőm, és szerintem ebben nincs semmi szégyellnivaló.

2010. jún. 3. 18:05
 15/17 anonim válasza:
Méghogy gáz? Egyik telefonom se bírta még ilyen sokáig, a legnagyobb baja az, hogy van egy karcolás a kijelzőjén! Zenehallgatásra, telefonálásra, egyebekre kiválóan alkalmas, de ahogy az egyik előttem szóló írta, a kamerája elég gyenge, de ennyiért ne akarjon már az ember 5 megapixeles kamerát! Eddig mindig csak azért vettem új telefont, mert a régi tönkrement, de ennek már vagy 5 éve semmi baja sincsen! Gyakorlatilag mióta nálam van, kikapcsolva sem volt, az akksija mégis annyit bír, mintha új lenne! Meg ne halljam, hogy "gáz"!! :-)
2011. ápr. 3. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki? nekem is olyanom van(olyanom is) és teljesen jó. 800 forintért vettem mert az idióta nem tudott rájönni hogy csak szoftverhibás(nem kapcsolt be) azt rátoltam egy szoftvert és be is jött a sejtésem tényleg csak ennyi volt a baja.:D másfél doboz cigi ára és teljesen jó minden tartozékával dobozában :D igaz hogy csak licitre nem fix árra de megérte. Vaterán vettem. ájfunt meg dobjátok ki 200 ezerér hogy lehet olyan idióta egy ember hogy ennyi pénzt kidobjon az ablakon egy szar érintőképernyős telefonra? még 50 ezret sem adnék egy telefonért nem hogy 200 at. volt már elég sok telefonom jobbak de ha veszek is komolyabbat csak előfizura mivel telefonálni telefonálok és így jobban megéri mintha feltöltős lennék azt kihozok 20 ért egy 50 ezreset pl. de ez teljesen megfelel arra amire való! 18/F
2011. aug. 1. 23:15
 17/17 anonim ***** válasza:
amúgy igaza van valamelyik hozzászólónak amit elvertek szutyok telefonokra abból veszek egy jó kocsit és nem kell nyomorogni a bkv-n. a fülemhez meg teljesen mindegy hogy mit teszek ezek a szutykon is hallom a hívott félt:D elöző voltam.
2011. aug. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!