Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz a Sony Ericson W200i?

Nagyon gáz a Sony Ericson W200i?

Figyelt kérdés

az van, de csak decemberben kapom meg az Iphone-omat.

Nagyon ciki?

2009. jún. 26. 22:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

gáz-nem gáz, ha az van, nem tudsz mit csinálni.

am nem olyan vészes, telefon-telefon.

van aki még 3310-el jár

2009. jún. 26. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom tizenéves vagy. Státuszszimbólummá vált a tizenévesek körében a mobil telefon.

Nem gáz, örülj, hogy van, egy ilyen is. Nekem sokáig nokia 3410-esem volt, már régen mindenki színeskijelzős telefonnal mászkált nekem pedig ez volt.

Szerintem mindegy milyen csak telefonálni lehessen vele.

2009. jún. 26. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Nekem most 3310 esem van de előtte volt még 3 megapixeles is meg minden féle.MOst azért van 3310 esem mert az előzőeket ősszetörtem meg hasonlok és 17 éves vagyok ( elvileg még az kéne érdekeljen hogy mim van) de már sajnálok kiadni akkár 30-40 ezret egy müanyagért ( inkább aból megcsináltatom a müszakit a kocsimra vagy befizetem a biztositást).Sok tizenéves évi szinten 100 ezret költ telefonra és nem jut vele semmire( egy közepes telefon áráért már egy jó kis alap róbogot lehet kapni valami kis yamahát ) én inkább ilyen dolgokra áldozok.Most kénytelen vagyok venni egy másikat met ennek már rossz az aksije néhe meg hivás közben elszáll a hangja de 5 ezer körül veszek egy Motorola f3 at újonnan azt kész.Telefon letudva azt inditom a kocsit.Más meg néz hogy miből van kocsim meg motorom.Sok kicsi sokra megy.Drága Pc re sem költök ( azért a p4 nálam is minimum)egy jó pc árából kb 200-250 ezer ami valamire való már egy suzuki swiftet is lehet venni.üdv
2009. jún. 26. 22:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nokia 7370esem volt és besza-behu az aksi..apám meg telógyűtjő pénzem nem volt újra,úgyhogy most fél éve ilyenem van,mmint w200,nekem nem gáz,pedig azért nagy a váltás a nokia után:)de telefon telefon:)díszítettem hello kittyivel feldobtam és nem is ciki tök cukker:D
2009. jún. 26. 22:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira gáz. Kell még valamire az a mobil neked? Előbb nem kaphatnád meg az iPhonet, ha 'véletlenül' baja esne a mobilodnak?

Am télleg nem egy gáz telefon. Van ennél sokkal gázabb:)

2009. jún. 26. 23:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem enm az. Egy csomó ismerősömnek az van. :D Amúgy is... telefonálni lehet vele nem?
2009. jún. 26. 23:09
 7/17 anonim válasza:
100%
bazze, micsoda gondok
2009. jún. 27. 02:56
 8/17 anonim ***** válasza:

am nekem (13/f) sony e w200-asom volt de nagyon útáltam...mertt állandóan szar volt. :S:((((

Am azóta sok telóm volt. A jelenlegi egy sony e. W705 sztem azzal hogy jobb a telóm mint mondjuuk a tied attól nem lettem menőbb......sőt ha iphonod lesz nagyon hamar a szurkálódások középponjában találhatod magad, mert irigykedni fognak...am de sztem egyáltalán NEM égő... :D

2009. jún. 27. 23:18
 9/17 anonim ***** válasza:
A "w" betűben ott van, és az ár/értékaránya verhetetlen. Memoria 2GB-al bővítve=OK.
2009. jún. 28. 08:48
 10/17 anonim ***** válasza:
dehogy gáz! barátnőmnek olyat vettem tavaly mert még régebbi telója volt. Nekem is olyan telóm volt kb másfél éve... olcsó, strapabíró, zenelejátszója jó, rádiója is, és bővíthető. Igaz a kamerája kissé gyenge, de ilyen árban nem kapni jobbat.
2009. jún. 28. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!