Huawei Ascend Y200-ról mit gondoltok?
A mobilaréna tesztje a legrészletesebb, szerintem teljesen helytálló. Ilyen áron jó választás a Huawei. Nekem alapból nem szimpatikusak a sony ericsonok (soha nem volt még sony ericsonom, ezért használom a szimpatikus szót :) )
Egyébként is, aki említésre méltóan jobb telefont szeretne venni, annak lényegesen több pénzt kell rászánnia, mint amibe a Huawei kerül.
Még azt megjegyezném, hogy a telefon nagyon gyors, gond nélkül lehet alap dolgokra használni (egy-két játékot próbáltam rajta mint az angry birds, wifi, stb) és a külseje fényévekkel jobb, mint a hasonló kategóriás Samsungoké (nem műanyag gagyi érzésed van, amikor fogod...)
Remélem tudtam segíteni, én örülök hogy ezt választottam. Persze, ha tehetném egy csúcskategóriás Samsung telefont vennék, de mivel nem akarok 20-30nál többet telefonra költeni, így ez maradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!