Valaki vásárolt már Huawei Ascend G300 készüléket? Véleményeket várok, mert nagyon hajlék afelé, hogy megvásároljam ezt a készüléket!
Figyelt kérdés
Nekem jónak tűnik ez a készülék, az árához viszonyítva. Egy meglehetősen jó android rendszer dübörög 1ghz-es 3ds gyorsítós procival. A kamera is elég jó minőségű képeket/videókat készít. Esetleg vélemény?2012. máj. 11. 14:22
1/4 anonim válasza:
Én is ezt a telefont nézegetem, én is ilyet szeretnék venni, mert árához képest egész jó.Néhány indok
amiért tetszik:
480*800 as kijelző
5mp-s kamera vakuval
2,4 gb belső tárhely
4 hüvelykes kijelző
amiért nem teszik:
nem Android Ice Cream Sandwich, hanem HoneyComb van rajta
a proci nem olyan nagy
Adreno 200 grafikus chip
Szerintem vedd meg
2/4 segítőmen válasza:
Előzőnek:
2.3 van rajta (Gingerbread)a honeycomb tabletekre van.
Kérdezőnek:
Vedd meg, szeretni fogod, ennyiért megéri
3/4 anonim válasza:
A gyártó nyárra ígérteó,hogy megérkezik rá az Ice Cream Sandwich frissítés.
4/4 anonim válasza:
Én 36 órája használom, és szuper jónak találom! Egy gondom van, h. szerintem halkan csörög (a leghangosabb ra állítva is!) Aki erre tudna valami megoldást...... megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!