Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Na akkor ezmost hogyis van?

Na akkor ezmost hogyis van?

Figyelt kérdés
Itt az van irva, hogy április vége május elejére jönnek az ICS a sonykra akkor most mivan??? [link]
2012. máj. 13. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csúszás mindig volt, van és lesz is, habár igyekeznek tartani az ütemtervet.A függetlenek mindig korábban kapják, a szolgáltatósok 2-3 héttel, vagy egy hónappal később adják ki.
2012. máj. 13. 21:57
 2/14 A kérdező kommentje:
és arra van esély, hogy esetleg várok még egy SE Live with walkman telló vételével és hivatalos ICS el kapom meg?:)
2012. máj. 13. 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de arra jóval tovább várhatsz, mint ha most megveszed.

Magyarán előbb a raktáron lévő telókat adják el, ami jóval tovább is a 2.3-as androiddal jön ki...

2012. máj. 13. 22:37
 4/14 A kérdező kommentje:
ez sejtettem :/ akkor nem éri meg várni mi?:/ :) a válaszokat köszii :D
2012. máj. 13. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Taláén megérheti, de nem amiatt, hogy android 4-el kapod.

Max amiatt, hogy esetleg lejjebb megy az ára.

Az android 4-et otthon pc companion-al bármikor felteheted, hónappokal korábban, mint azzal kapod meg...

2012. máj. 13. 22:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Értem :) hát elgondolkodtató a dolog :) demár unom az LG GT540 em :D abból is amit lehetett kihoztam de kicsit kevés már :D pedig nem gyenge tello 2.3.7 el :D
2012. máj. 13. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor vedd meg nyugodtan most, annál fényévekkel jobb.

Android 4? Felrakod a pc companionnal, ha kijön vagy megnézed a telón a beállítások - telefon adatainál -a szoftverfrissítés menüben. Emiatt nem érdemes várni...

2012. máj. 13. 22:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Okés :d köszi a választ és azt nem tudod ha a t-mobile-nál rendelem meg a tellot akkor normális "agyybaduugós" headsetet adnak vagy bóvlit? mert az nincs feltüntetve... :)
2012. máj. 13. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Azt, nem tudom a t-mobilnál mit adnak vele. Én függetlenül vettem egy viszonylag jó "agybadugóssal"...

Bár sose használtam vele, csak sima rca-jack átalakítóval egy erősítőn a munkahelyen.

Mondjuk ebben az árkategóriában (36000 ft), egyik telónál se számíts egy sennheiser-re...

2012. máj. 13. 23:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Te honnan vetted/rendelted? el linkelnéd pls?:D
2012. máj. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!