Hogyis van ez a HD TV vel?

Figyelt kérdés

Van egy 127 centis plazma tv-m, de a foci VB egyszerűen élvezhetetlen.Olyan mint ha a játékosok kocák lennének (mármint az alakjuk).A szolgáltató a DIGI TV (müholdas)

A TV-m pedig samsung és full hd.Mi lehet a gond?

2010. jún. 12. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A műholdas Digi tv nem ad HD adásokat, hiába van kiírva a HD az M1 logo mellé. Amit a Digi ad, az csak SD adás, ezért rossz a kép. A műholdas szolgáltatók közül a T-Home adja HD-ben, (nekem az van) és a UPC.
2010. jún. 12. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :).

Akkor szerintem váltok mert csak 800ft al lenne drágább....

2010. jún. 12. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel működne a HD?: [link]
2010. jún. 12. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

"A Direct HD csomag csak Direct Medium DVR, vagy Direct+ DVR alapcsomag ... előfizetésével

érhető el."

Nem vagyok UPC-s, csak utánanéztem: Tehát a választott csomagban nincs benne, csak mellé rendelhető, a Direct HD minicsomagot külön meg kell rendelni, hogy menjen az M1 HD-ben. Az + 2500 Ft.

A T-Home nál megrendeled a családi csomagot, azthiszem telefon és net nélkül, 1 év hűséggel 3390 Ft/hó. Az M1 HD adása nem elérhető, csak a VB ideje alatt, akkor is csak úgy, ha megy a családi csomagon kívül egy minicsomag is. A legolcsóbb a Fishing & Hunting (490Ft). A VB után lemondhatod. Megrendeléskor külön jelezni kell, ha HDMI-s beltérit szeretnél, mert nemrégen elindult egy új beltéri szerelése, amin nincs HDMI, de olcsóbb a cégnek.

Na azthiszem leírtam mindent.

2010. jún. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!