Hogyis van ez a HD TV vel?
Van egy 127 centis plazma tv-m, de a foci VB egyszerűen élvezhetetlen.Olyan mint ha a játékosok kocák lennének (mármint az alakjuk).A szolgáltató a DIGI TV (müholdas)
A TV-m pedig samsung és full hd.Mi lehet a gond?
Köszönöm :).
Akkor szerintem váltok mert csak 800ft al lenne drágább....
"A Direct HD csomag csak Direct Medium DVR, vagy Direct+ DVR alapcsomag ... előfizetésével
érhető el."
Nem vagyok UPC-s, csak utánanéztem: Tehát a választott csomagban nincs benne, csak mellé rendelhető, a Direct HD minicsomagot külön meg kell rendelni, hogy menjen az M1 HD-ben. Az + 2500 Ft.
A T-Home nál megrendeled a családi csomagot, azthiszem telefon és net nélkül, 1 év hűséggel 3390 Ft/hó. Az M1 HD adása nem elérhető, csak a VB ideje alatt, akkor is csak úgy, ha megy a családi csomagon kívül egy minicsomag is. A legolcsóbb a Fishing & Hunting (490Ft). A VB után lemondhatod. Megrendeléskor külön jelezni kell, ha HDMI-s beltérit szeretnél, mert nemrégen elindult egy új beltéri szerelése, amin nincs HDMI, de olcsóbb a cégnek.
Na azthiszem leírtam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!