Samsung galaxy mini-t akarunk venni a tesómnak megérri-e? bövveben lent
hány játék fut el rajta?
milyen játékok futnak rajta?
milyen rajta a wifi?
és milyen jó tulajdonságai és rossz tulajdonságai vannak?
válaszokat előre is köszönőm
Nem éri meg!!! Az árának a felét éri !!!
Inkább Sony Live 36 ezerért a T-nél !!! Akadásmentesen futnak rajta a játékok!!
Nekem galaxy mini-m van és nem túl jó, annyiért amiért árulják már sokkal jobb telók bannak. Én is a Live With Walkman-t jánlanám, mindenben jobb és alig drágább vmivel.
én azért vettem ezt, mert mikor vettem még nem volt live with walkman sajnos :/
Persze, hogy megéri!
Nekem 2.3.5-ös android van rajta, és minden akadás mentesen fut!!
Angry birds, Fruit ninja, bmx boy, racing thunder 2, fifa 12, stb...
Wi-fi-t jól fogja.
Utolsó:
Akadásmentesen??? Légyszives ne tömd a kérdező fejét hülyeségekkel!! :@
Az összes alsókategóriás Samsung túlárazott !!! Nem éri meg !!! Az Angry Birds-et ha akadásmentesen vinné a Mini akkor fél évig kézen járnék !!
Sony Ericsson Live with Walkman megeszi reggelire a Galaxy Mini-t.
Igen, Samsungot alsó, középkategóriába nem szabad venni. (Felső kategóriába sem igaz.)
A Liveben 1GHz-s ARMv7-es proci, Jobb kamera, jobb kijelző, több RAM, több ROM.
Azaz sokkal gyorsabb, szebb a felbontása a kijelzőnek, és több alkalmazás is fér rá, de ez mindegy mert lehet bővíteni memória (SD) kártyával. Ja, és van rá Ice Cream Sandwich, azaz Android 4.0.3. ami sokkal jobb, mint a Gingerbread (Android 2.3.x)
live with walkman
sokkal sokkal jobb
a mini el van cseszve
és cgmatulának igaza van
szinte semmi nem fut rajta ugy hogy ne akadna
én vagyok a második válaszoló, ismét mondom, hogy nem éri meg ennyiért! nem rossz telefon ha csak magában nézed, de ha melléteszel egy live with walkman-t akkor egyből látod a különbséget.
Nekem még 800MHz-en CM7.2-vel is akad az angry birds space 1-2 pályán (galaxy mini) akkor eltudom képzelni, hogy mennyire lehet akadás mentes a te gyári 2.3.5-ödön, 600MHz-n mindenféle tuning nélkül.
Hiába nem annyira rossz ez a telefon, még mindig nem éri meg, és ha most vehetnék telefont tuti nem ilyet vennék, szóval te se tedd! Kapsz jobbat ennyi pénzért :D (Live With Walkman pl, erre még jön android 4.0 is, Galaxy Mini-re álmunkban sem)
CGmatula: levideózzam??
Tedd fel youtube-ra és küld el privátba a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!