Nokia c5-03 vagy samsung galaxy mini?
Utolsó baromságokat beszél már bocs !!!!
Nokia nagyon gyenge ennyiért a Galaxy Mini szintén nem éri meg az árát !!!
SE Live 36 ezerért a T-nél !!!
Meg vagytok hülyülve ???? már bocs
Mindkettő az árának a felét éri!!! Talán a Nokia nem !!!!
Fényévekkel jobb a Sony Ericsson Live WW !!!!
Nokia ??? a nokiánál már ezerszer jobb telefonokat csinál a samsung szerintem ez tény, persze ez nem azt jelenti hogy a nokia nem jó telefon meg nincs múltja.... lehet hogy a galaxy mini nem egy erőmű meg a nokia se ..... de ha ez a kettő telefon közül kellene választani tuti hogy a sg mini lenne az..
itt egy összehasonlítás, most attól hogy a minibe 3.2 a nokiába 5 mpx es kamera van ..... szerintem egyikse csinál olyan jó képet,hogy ez döntő szerep lenne a választásban
Nokia legnagyobb hátránya a rezisztív kijelző, igazából nem is tudom mire gondoltak mikor ezzel szerelték.
A Symbiant ha megszokod végülis nem rossz, de tény hogy jóval kevesebb mint az Android, a lehetőségeid elég korlátozottak.
De a kijelzője jóval jobb mint a Minié, a tompa színek ellenére is. A kamera ebben a kategóriában mindegy. Tartom magam hozzá, hogy pénzt nem ér, de szvsz a kisebbik rosszat választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!