Miért nem frissíti a telómat?
Mikor ki kell kapcsolni a telót utána ne kapcsold be, csak mikor kész vagy kiírta hogy bekapcsolhatod.
Nekem is ez volt Xperia X8-al.
Egyem meg a húsod édes fiam, mit nem lehet ezen érteni, még rajzok is vannak mellékelve.Fogod, kikapcsolod a telefont, vársz 5 másodpercet legalább, bedugod az usb egyik végét a gépbe, majd a telefonodon elkezded nyomva tartani a hangerő le gombot és így dugod tá az usb-re, majd rezzenni, fog, vagy felvillanni, vagy akármi, és akkor elengedheted a hangerő le gombot, és indíthatod a frissítést.
Mit nem lehet ezen értelmezni?
Drága második! Nem fogod fel, hogy hiába csinálom meg amit kér, nem történik semmi az 5. pont után? Épp ezért írtam ki a kérdést..
Első hsz! Leírtam, hogy akkor se csinal semmit, ha nem kapcsolom be..
Igen, jó usb porton van. és....mi az az ICS?
Amúgy még február környékén írta ki először a telóm, hogy frissítsem, akkor se akart menni, de egy idő után eltűnt (az értesítés az információs sávban felül). De most most megint megjelent az értesítés róla, most is próbáltam, és most se ment.
Az a 2.3.7-es frissítés lett volna. Az ics meg a 4.0.x Ice Cream Sandwich.Majd azt is meg fogod kapni idővel.
Így próbáltad meg a frissítést?-> telefont kikapcsolni, usb-t a pc-be dugni, telefonon a hangerő le gombot nyomva tartani és úgy csatlakoztatni a microusb-re, majd indítani a frissítést.
Egyébként...ha van otthon WiFi, vagy olyan helyen vagy, ahol állandó WiFi kapcsolat van, akkor vezeték nélkül is tudsz frissíteni, csak ugye aktív net kapcsolat kell hozzá.
Telefonon a beállítások->telefon névjegye->szoftverfrissítések menüpontban rákereshetsz, és ha felajánlja, akkor onnan is elindíthatod a frissítést, csak az akku szint legyen legalább 70-75% körül, mert nem két perces meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!