Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Fuuton kérdése:

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Motorola Atrix 4G-ről lenne a csere egy:

- Sony Xperia S-re, vagy

- Motorola RAZR MAXX-ra, vagy

- iPhone 4S-re.

Melyiket ajánljátok?

Pro, kontra érveket várok!

2012. máj. 9. 15:12
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
A 3.-dik mondatomban a telefonos kamerákról beszéltem. Csak hogy eggyértelmü legyen :P
2012. jún. 6. 22:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Tegnap a media marktban összevetettem külső designra az S3-at meg a 4s-t. Hát...nekem messze az S3 volt a szebb. Az S3-at nézve azt mondtam hogy uhh. Az igen! A 4s-t látva pedig mosolyogtam. Ég és föld sztem külsőre a kettő. Az S3 brutál szép. Egyébként függetlenül mindkettő egy árban volt. A 4s mellett simán elmentem volna ha nem keresem szándékosan. Max. az ára miatt álltam volna meg mellette hogy "mi ezen 240.000???". Többek között nem tetszik hogy nagyon vastag a fehér keret a kijelző körül...Ez szubjektív vélemény..de külsőre sztem még egy középkategóriás SE telóval sem veszi fel a versenyt.
2012. jún. 7. 08:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Xperia S. De én nem cserélném le a helyedben, ma még simán megállja mellette a helyét az Atrix, a kijelzőt és a kamerát leszámítva.
2012. jún. 11. 23:18
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem is a proci miatt akarok újat venni ;)
2012. jún. 15. 08:38
 25/26 akos991026 válasza:
Xperia s semmiképpen mert én már kidobtam az enyémet mert besárgult a kijelzője a nyáron . 40fok felett elkezd sárgodni szval marad a 4s de én ajánlanám neked a htc one x-et vagy a nexus 4 et nézd meg! )
2013. jún. 3. 21:12
 26/26 A kérdező kommentje:
Azóta már LG Optimus G-t vettem, és hibátlan a telefon minden tekintetben, még 1 hibát sem észleltem. :D
2013. jún. 7. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!