Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Fuuton kérdése:

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Motorola Atrix 4G-ről lenne a csere egy:

- Sony Xperia S-re, vagy

- Motorola RAZR MAXX-ra, vagy

- iPhone 4S-re.

Melyiket ajánljátok?

Pro, kontra érveket várok!

2012. máj. 9. 15:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Kedden jártam egy Apple viszonteladó üzletben és teljesen le voltam nyűgözve.

Haverommal mentünk be, semmi zsúfoltság, elég nagy területen volt az üzlet.

Nyomkodtuk az új Padet Nano 6G-t, MAC PROT-t, és a többi társát, és az tetszett a legjobban, hogy az eladók nem jöttek oda molesztálni: hogy vegyél már valamit, mert ha nem, akkor elmehetsz.

Apple terméket addig még nem használtam, és hát igen, az egy külön világ.

Az iPhone-t öröm volt a kezembe venni, csakúgy, mint az iPadet, és az is nagyon tetszett, az összes Apple kütyü elképesztően kompakt. Mac PRO-nak semmi hangja, nagyon király.

És ott határoztam el, hogy mostantól csak Apple.

Viszont a 3.5" már-már határeset, lehet, hogy inkább várok az 5-re, az a hírek szerint 4"-al fog érkezni.

De csak Apple.

2012. máj. 31. 22:20
 12/26 anonim ***** válasza:
2012. jún. 4. 02:10
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát....ha a videó alapján minőségi sorrendet kellene felállítanom:

- Nokia (Kontrasztos, szép, élethű színek)

- iPhone (élethű színek, "kis" kijelző, kevésbé kontrasztos)

- HTC (túlszaturált, nem szép)

2012. jún. 4. 13:44
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolso, valami baj van a szemeddel. A nokia lumia 900 super amoled+ kijelzoje a tulszaturalt, a htc one x slcd2-je termeszetes, az iphone kijelzoje pedig fako. (az elso ketto telefonnal rendelkezem, iphone4s-t pedig nap mint nap latok az ismeroseimnel)
2012. jún. 5. 01:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Az iPhone fakó..egyetértek.

A telefonokhoz nem értek, de amatőr fotósként azért látom,hogy a HTC nagyon túlszaturált, egyáltalán nem természetes. De,hogy a Nokiára is mondjak valami rosszat: Talán kicsit már túl kontrasztos az Amoled kijelzője.

Bár...sztem ez meddő vita, mert én tudom objektíven nézni a dolgokat. Majd jön valami alma fun, aztán az iPhone lesz a csúcskijelző. stb...

2012. jún. 5. 08:44
 16/26 anonim válasza:

Szidjátok az Apple meg az IPhone-t úgyvan yeahhhh. Sok nyomorék android fan meg wp fan itt veri a nyálát hogy milyen jók ezek a telók...... közbe sz@rtse érnek az iphone-hoz képest. Lehet vannak erősebbek. Jobb kamera - erősebb proci. De tök mindegy hisz op rendszer számít. Az Iphone a büdös életbe nem fagy le és nem laggol. Aki ezt állítja irigy és szégénykének nem tellik rá és itt oltja (hogyha ő nemtudja megvenni más se vegye alapon). Továbbá az Appstore-ba és az Icloud-ba mindent megtalálsz amit android market-ban vagy a wp store-ba nem találsz + vannak napok amikor letudsz tölteni minden appot az appstore-ból INGYEN. Felsőkategóriás telefonként nagyon jó a kamerája 8 mp képstabilizátor. Gyönyörű retina kijelző. Full hd videókat vesz fel. Zenéket nagyon tisztán játssza és persze jó hangosan. 2 magos A5 proci szal mint mondtam sosem fagyle vagy akadozik (kivéve ha nemakarsz 15-20 appot futtatni egyszerre mert az megtudja izzasztani). És az hogy drága az egy dolog mert egyszer megveszed és többet nemis kell. Nemfogod megbánni.

ui : most mindjárt jönnek a epic rage-k HOGY AZ IPHONE ÍGY MEG ÚGY FOS. De én elmondtam az igazat. Ennyi.

2012. jún. 5. 18:38
 17/26 anonim ***** válasza:

Én soha nem mondtam, hogy az iPhone rossz.

De én mindenben az Ár/Érték arányt nézem, és az alma a pofátlanság határát súrolja. 200-250.000 Ft egy telefonért mindenképpen sok. Teljesen nyilvánvaló,hogy az "Amerikai álmot" fizeted meg, na meg a "Trendi" fogalmat, semmi mást.

Nem rossz teló, ismétlem, de egy iPhone 4S reális ára sztem ~100.000 körül lenne. És itt jön képbe az, hogy egy felső kategóriás HTC, vagy egy Lumia 900 (~180.000), vagy egy S3-as Samsung azon túl, hogy szebb (de ez szubjektív), gyorsabb is. Tudod, az alma termékek nekem olyanok, mint a 20.000 Ft-os, 15 MPixeles fényképezőgép. Aki kicsit is ért a fényképezéshez, az röhög rajta. :) Parasztvakítás...

Nekem egy Lumia 710-em van, wp7-el mivel nem tetszik az android. Szóval még csak elfogult sem vagyok a fent felsorolt S3-al szemben... A wp7 is "zárt" oprendszer, mint az iOS. Gyors, nem akad, elegáns és stabil. Függetlenül kb. 70.000-be kerül ez a teló, és sehogy nem tudod megmagyarázni nekem, hogy az iPhone ehhez képest ér 250.000-t....mert nem ér. :) Lenne pénzem rá, havi 1.5x annyit keresek, mint a 4s ára, de eszembe nem jutna megvenni.

De nincs ez másképp az alma egyéb termékeivel sem. A kis műanyag ipod nano a maga 50.000-s árával nálam megint csak a "dehügyevagy ha megveszed" kategória. :) Fele ennyiért az évtizedekkel több tapasztalattal rendelkező gyártók, szebb, jobb minőségű készülékeit megveszed. :)

2012. jún. 5. 21:36
 18/26 anonim ***** válasza:

A másik, amit észrevettem:

Gyakran járok tárgyalásra, megbeszélésre középvezetőként. A partnerek elenyésző hányadánál látni iPhone-t. Pedig hidd el, akikkel tárgyalok a heti keresetükből vehetnének egyet. Ez is azt mutatja, hogy inkább divattelefon, mint komolyságot, egzisztenciát kölcsönző készülék.

Egyszerű amerikai divatcucc, ami 2-3 éve bemászott Európába, mint anno a Coca-Cola. Csak az itt is maradt... :)

Ismét leírom, hogy NEM ROSSZ, de indokolatlanul nagyra tartják.

2012. jún. 5. 21:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Kedves iPhone/Apple fan, es sosem mondtam hogy az a telefon szar, csak annyit, hogy van nala jobb is. Azt meg kikerem magamnak, hogy egy htc One X es egy Nokia Lumia 900 birokosakent ne tudjak kifizetni egy iPhone4S-t... Remelem csak viccnek szantad.
2012. jún. 6. 00:37
 20/26 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye a "jó telefonról". És az hogy egy 20 ezres 15 mp-s kamera jobb képet csinál az lehet. De pont az a lényeg hogy telefon is tud gyönyörű képet csinálni. Most őszinten ilyen kamerák mint most vannak hol voltak még 3 éve? Nah mindegy ezt hagyjuk. Android és wp7.... hmm..... eddig is szubjektív véleményt írtam. De wp7 a kezdetektöl nemjött be. Ismétlem nekem nem tetszett, lehet másnak ez a legjobb. Android egy fokkal jobban tetszett (nálam: iOS>Android>WP7). De mégis ios fogott meg a legjobban. Nemakarom kifejteni hogy miért de szerintem mindenki tudja. Az hogy üzleti tárgyalásokon nem nagyon látsz másoknál iphone-t nemigazán érdekel. Van akinek a pap van akinek a papné. Sokan használnak iphone-t szórakozásra és munkára egyaránt. Az hogy pont ahol tevagy nem használják nem számít. Lehet kicsit túlárazott a telefon de egyszer megveszed nem bánod meg (tapasztalat, hiddel adroid-ot hosszú ideig használtam és volt szerencsém a wp7-hez is) de se dizájnban se tudásban nem feleltek meg nekem. Utolsó válaszoló pedig: tisztelet a kivételnek. Lehet tellik rá neked, átlagosítottam, de ez a legtöbb szidás iphone-ra hogy túlárazott és sokaknak nem tellik rá, ezért szidják.
2012. jún. 6. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!