Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Xperia S-ről vannak hibák?

At7tila kérdése:

A Sony Xperia S-ről vannak hibák?

Figyelt kérdés
Kérem, csak azok írjanak, akiknek olyan telefonjuk van. Hibák, amikkel nincsenek megelégedve, stb.

2012. máj. 9. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy szériahibáról tudok, ez is hadveres, hogy a kijelző hajlamos elsárgulni.Ilyenkor nincs mit tenni, gariban cserélik ingyen és bérmentve.Egyébről, illetve szoftveres hibáról nem tudok.
2012. máj. 9. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:

már nincs hiba csak volt

a sony javította

2012. máj. 9. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
sárgulás volt kijelző csere,az aksi picit gyengusz de csak a 2.3 minimalizálása miatt icsvel tök szupert,az usb záró fedél elég lagymatag,és vacak anyag használat bármilyen kis ejtésre "meghorpad" a burkolat
2012. júl. 5. 21:39
 4/4 Gyuri81 válasza:

Sziasztok. Nekem is van ilyen telóm és van egy érdekes hibája : az automata fényképezésnél elmossa a kép jobb oldalát egy sávba,ez mitől lehet?

Android 4.1.2 van rajta, lehet a régebbivel jobb lenne? Csak mert azt hallottam még ha igaz is hogy túl korán dobta ki a sony ezt a frissítést és vannak benne hibák,lehet ez is az?

Mindennel próbálkoztam már, vakut kikapcsoltam mert valaki azt mondta hogy az bezavarhat de anélkül se lett jó, automata nélkül se jó sehogy se, ez kifejezetten távoli tájképeknél csinálja, és érdekes egyedül makrónál nem!

Aki tud kérem segítsen mert nagyon bosszant az elmosódás!!! :SSS

2013. aug. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!