Ciki, hogyha SE Xperia Mini telefonod van, és másoknak Galaxy Mini, Galaxy Ace, Galaxy Gio?
Tudom, hogy hardverileg az enyém jobb, de a mérete miatt ciki?
Amúgy fekete színű.
Ja.
Amúgy nem nagyon értenek a telefonhoz az osztályomban, Samsung S5250-a van egyik osztálytársamnak, s mondják h milyen jó telefon.., ez kisebb vajon mit gondolnak majd róla :D
Nem a telefon mérete a lényeg, hanem a tudása.
Hiába cikizik, ha az xperia-n mennek a 3d-s játékok, a samun meg nem, mert az Ace-n sem megy még.. Ismerem a készüléket, mivel osztálytársamnak is ilyen van. Ha pedig cikiznék, akkor meg majd néznek, mikor te majd tudsz játszani rajta.. :D
Dehogy ciki,mert a mini és mini pro egy erős középosztálybeli mezőny míg a Galaxy-k alsók.
Ha szerintük azok a jobbak hagyd rájuk,mert nekem az egyik gyerek azt mondta,hogy az ő HASZNÁLT X8-asa jobb,mint egy ÚJ mini pro.Ráhagytam én tudom,hogy a minik jobbak és mindenki örül.A fekete szín meg csak javít a helyzeteden,mert még vagányabb lesz tőle mint ha fehér lenne.Ha hülyék hagyd rájuk,de te tudd,hogy nem ciki.Meg egy telefon amúgy sem ciki,ha olyan ami neked tetszik és örömöd van benne.
Előző vagyok.
Egyik ismerősömnek Galaxy mini-je van és minden akad és fagy nála én meg a mini pro-n GTA-val és NFS Shift-tel tudok akadástalanul játszani,mert a kisebb telefon és nagyobb processzor jobb,mint a nagyobb és gyengébb.Ha nagyon akarod egy Assasin's Creed is vígan elfut rajta.A legjobb 3D-s csodák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!