Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Super Amoled vagy TFT kijelző...

Super Amoled vagy TFT kijelző a jobb? Miért?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

ki volt az a barom aki lepontozta az első válaszolót?

amúgymeg az IPS a jó, az amoled ronda, annyi előnye van hogy valamivel kevesebbet fogyaszt, de nuku színhűség, egyenlőtlen szín-pixel méretek, látszik nagyon a feketeség a pixelek között, élettartama is kevesebb, sőt még a színe is változhat az éveks során.

2013. máj. 17. 21:31
 12/15 anonim válasza:
Nekem az előző telefonomon (Samsung Omnia 2) amoled kijelző volt. Két év alatt a felső és alsó állapotsor szépen beégett. LCD-n még sosem láttam ilyet, azóta igyekszem mindenkit lebeszélni róla.
2013. jún. 19. 12:27
 13/15 anonim válasza:

Tegyük hozzá azt is gyerekek, hogy IPS ide vagy oda olyan feketét nem produkál mint a Super Amoled.

És tény az is, hogy az Amoled sem tud olyan fehéret mint egy IPS...más a technológia..Kinek a Pap kinek a Papné...

Nekem az IPS jön be.

2013. júl. 14. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Kit érdekel a fekete mélysége? A fehér számít jobban, nem a fekete... Egyébként az amoled elbújhat, csak a reklámok miatt tart ott, ahol...
2013. nov. 13. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem az SGS Advanced nagyon gyönyörű képet produkál, pedig közel sincs a retinához. Helyenként valóban túlszaturált, de ez összességében akkor is sokkal szebb és kellemesebb képet produkál, mint bármilyen más technológia. Nagyon lehet hozzá ragaszkodni, ez valamiféle függőséget okoz... :-)
2014. ápr. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!