Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mind a két telefon megtetszet....

Mind a két telefon megtetszet. Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

Anyu mondta ,hogy nézegessek magamnak vmi új telot mert az enyém elég régi(w300i)

Hát én egyből 2 teloba is belezúgtam...

Mind2 SE...az egyik a W910i(piros)

a másik W595(fehér és virágos)..nem vagyok anyira csajos de ebbe beleszerettem..

nem tudok dönteni..és lasan mennénk megvenni

melyik mennyibe kerül t-mobilenál(előfizetésesbe)?

melyik az "okosabb"?

és nektek melyik teccik jobban?

2009. jún. 24. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem Nokiát vegyél! :)

Strapabíróbb, okosabb.

A SE-ok designosabbak, azt elfogadom, de a Nokia kategóriákkal jobb!

2009. jún. 24. 21:09
 2/8 anonim válasza:
85%

[link]

hasonlitsd őket össze,árat nem tudok mondani,nem vok magyarországi, de az szerint dönts, hogy mire fogod használni. (pl:zenehalgatás...kamerázás...ilyesmik)

2009. jún. 24. 21:10
 3/8 anonim válasza:
54%
Előző vok, szerintem is minőségesebb a Nokia.
2009. jún. 24. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
A virágos sokkal dögösebben néz ki!!
2009. jún. 24. 21:38
 5/8 anonim válasza:

[link]

ott van h telefonok összehasonlítása:)

2009. jún. 24. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a w595-öt válaszd.Én is 910-et akartam,barátnőmnek olyan van,de szerintem nem olyan jó,mert nagyon széles,ráadásul a bordó jól nézne ki,de azzal a szürkével szerintem nem annyira jó.Meg az 595-nek jobb a fényképezője is.:))
2009. jún. 25. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A W910 2mp-s kamja szinte szégyen a kategóriában,de érdemes meggondolni,hogy mire fogod használni a telót.A vásárlást pedig ne időhöz kösd,mert akkor tuti a sz*rt fogod megvenni.Igyekezz okosan dönteni és mérlegelj minden tudnivalót.És tudom hogy a lányoknak ez nehéz de NE A KINÉZET ALAPJÁN DÖNTS.Szerintem a 910.De mérlegelj.Sok sikert a vásárláshoz!
2009. jún. 25. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. =)

a NOKIA nállam szóba se jön...és azt kérdeztem h melyik telefont vegyem meg 2 közül...deh azért köszönöm.=)

és hát nekem telefonálásra smsm-re zenehalgatásra kéne csak..ezért néztem kimagamnak 2 csini telot..

a fényképezés annyira nem lényeges mert van egy profi fényképezőgépem amit szószerint mindenhová magammmal cipelek :D

és a W595 télleg nagyon dögös :P

2009. jún. 28. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!