Szerintetek megéri Nokia Lumia 710-et venni? Ha nem akkor miért nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 20:18
11/14 anonim válasza:
Átlagos felhasználónak jó a wp7, az olyannak, akinek a gombos is elég lenne. Az Omnia7 nem jó, annak nagyon csúnya a kijelzője.
12/14 anonim válasza:
Htc one x mellet van ilyenem. En nagyon szeretem, foleg emailezek rajta. Sokkal jobb az email kliense mint az androidnak. Engem meggyozott, pedig csak azert vettem hogy kiprobaljam a wp-t. Ezek utan batran veszek lumia 900-at.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó telefon a Lumia 710 és abszolút nincsen túlárazva!
Meg úgy néz ki, hogy hamarosan jön a WinPho 8, ami a mostani Windowsos telefonokra is jó lesz!
Szerintem megéri!:)
14/14 anonim válasza:
nekem jó volt az omnia 7 kijelzője, pedig elég éles a szemem, bár most i4-re váltottam, ha visszaváltanék, lehet zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!