Megéri venni egy Nokia 500-ast?
Nem
Lehet hogy 1ghz de nem ér benne sokat
Még igy is van hogy lefagy vagy akad
Ja meg a symbian oprendszer egy (bocs a kifejezésért) fos,szar
Inkább sonyt vagy htc ét vegyél szerintem (de csak szerintem)
Sokkap megbízhatóbbak
A htc vel vagy sonyval nem lenne gondod
Ha nem akarsz drágán
Pl: sony live with walkman vagy xperia mini/mini pro vagy még max az xperia ray
Htc: htc desire
10 ért megéri. Lesz egy érintőképernyős telefonod, jó üzemidővel, navigációval, wifivel. Egész kényelmesen lehet hordozni is, és bár nem volt még ilyenem de szerintem a strapabíróságával sem lesz sok gond (az olcsóbb telefonok valahogy ebben mindig jók :D kivéve persze ha nem pont túlélésre játszik a készülék).
Hátránya hogy még mindig ugyanaz a symbian fut rajta ami a 4 éves 5800on is például (vagyis ez egy vékony 5800as szarabb kamerával :D bénább irányítási lehetőségekkel, mert: A kijelzőzára már nem reteszes hanem a "divatos" képernyőzár megoldás. Ez marha idegesítő ahogy a nokia megoldotta. Valamint a kijelző ugye nem rezisztív mert az nem "menő" viszont ezt a symbian Annat még nagyon nem az újaknak találták ki. Az Anna felületen a pálcika nélkül navigálni... szerintem elég kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!