Telefonvásárlás előtt állok! Többit lent?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék vásárolni. Amit szeretnék hogy legyen benne: jó fényképező(5mp,vakus), wifi, andoridos készülék. Segítenétek? Olyan 50.000 Ft- ig mennék el.De találtam a Vaterán egy olyan telefont, ami ezeknek az "elvárásoknak" megfelel.
Kérek mindenkit aki tud véleményt mondani, vagy tanácsolni mobilokat SEGÍTSEN! köszönöm előre is!
2012. máj. 8. 20:10
1/17 anonim válasza:
SE Live with Walkman (36ezer)
SE Xperia Mini
SE Xperia Mini Pro
2/17 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de nekem valahogy a Xperia nem jön be. Nem szimpatikus. Valami más ötlet? Amúgy ez a telefon, amit belinkeltem Vateráról.. mi a véleményed?
2012. máj. 8. 20:15
3/17 anonim válasza:
Akkor jó, ha ki tudod használni a dual simet. Ez az Xperiáknál gyengébb (armv6 proci), ennyiért nem éri meg szerintem.
4/17 anonim válasza:
A Live nem xperia.
Pl. a Live processzora simán veri ezt a telót.(amit linkeltél)
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezt a telefont (amit linkeltem) nem ajánlanátok? De akkor továbbra is.. milyen telefont vegyek?
2012. máj. 8. 20:19
6/17 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace, vagy pedig Live!
Levantés
7/17 anonim válasza:
A linkelt telefon is jobb a Samsung Galaxy Ace-nél, tehát azt biztos ne válaszd!
8/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a Live nem Xperia, de azzal a telefonnal is minden bajom van, ha mondhatom ezt. Legnagyobb gondom: nagyon picit. Jobban tetszenek a nagy telefonok pl.: S galaxy S2. Valami hasonló elfogadható áron?
2012. máj. 8. 20:22
9/17 A kérdező kommentje:
Ace-el mi a probléma? Amúgy kicsit félnék megrendelni ezt a telefont, amit linkeltem, mert külföldről rendelhető.
2012. máj. 8. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!