Sony Ericsson Live With Walkman vs. Samsung Galaxy W vs. Samsung Galaxy Ace vs. Sony Ericsson Xperia Active?
Figyelt kérdés
Márciusban fogok telefont vásárolni, a fent említett négy készülék közül választanék, nekem az Xperia Active a legszinpatikusabb. Nemrég egy barátomnak tönkrement 1 éves X10 Mini Pro-ja, így elbizonytalanodtam a Sony Ericsson vásárlást illetően. Személyes tapasztalaitokat meg tudnátok osztani a már említett telefonokról? Melyik a legjobb?2012. febr. 28. 19:01
1/6 anonim válasza:
Live jó csak kicsit kics
Az ace túl van árazva
az active helyett akkor már defy
sztem a w a legjobb :D
2/6 anonim válasza:
Sony Ericsson én egyáltalán nem tanácsolok, hogy vásárolj mivel az Ericsson kivonult a mobilpiacról és ezzel a későbbiekben problémák lehetnek a javításnál ( nem egy félévre gondolok hanem hosszabb távon ) Az Ace igen lassú az androidhoz képest úgy, hogy én egyértelműen a Galaxy W-t ajánlom :) Mint tudásban mint pedig kinézetileg szerintem veri a többit. :)
3/6 anonim válasza:
Utolsó:
Az ericsson egyàltalán nem vonult ki sehonnan...
A Sony átvette az egészet és ugyanúgy lesz támogatás a se telefonokhoz is, mint eddig.
4/6 anonim válasza:
Utolsó:
Picit tévesek az infóid az Ericsson kivonult a telefonpiacról, tény a Sony vette át a teljes piacot, de egyáltalán nem saját döntésből. Itt egy link is erről ;)
5/6 anonim válasza:
Abba lehet, hogy igazad van, hogy tényleg lesz támogatás továbbra is, de én ebből az okból kifolyólag azért már picit veszélyesnek tartok akkor is ilyen készüléket vásárolni.
6/6 anonim válasza:
Live with Walkman vagy Samsung Galaxy W...De én a LwW-t(live with walkman gyengébbek kedvéért) venném A T-mobilnál 36E ért ajándék.
A Galaxy W-ről nem tudok semmit mondani ,nem ismerem ,csak annyit tudok hogy jó telefon(ismerősömnek ilyen van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!