Valaki segítsen! T-mobile szolgáltató SMS! Mit jelent?
30-asok! Valaki kapott mostanában egy ilyen SMS-t a szolgáltatótól? Mit jelent ez? Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt az SMS:
Tisztelt Ügyfelünk!
A 3/2011 NMHH rendelet 4.§(2) szerint aktiváltuk a hívószámán a fogadott emeletdíjas tartalmak tiltását. A tiltása feloldható a www.t-mobile.hu-n.
Na, most két különböző választ kaptam! :)
De én is ilyesmire gondoltam hirtelen, hogy nem fogadhatok hívást, vagy smst emeletdíjas telefonszámokról. Amivel amúgy nincs is probléma.
De remélem ez az aktiválás nem jár semmiféle anyagi kötelezettséggel. Próbáltam utána olvasni a t-mobile oldalán, de sehol nem találtam nyomát...
Így már világos minden! Köszönöm a válaszokat! :)
Én is valami hasonló dologra gondoltam, csak nem értettem a szolgáltató SMSét, mert soha nincs dolgom emelet díjas telefonszámmal...Ezért nem tudtam mire vélni! Meg ez az "aktiváltuk" szó sose jelent jót, általában mindig valami fizetéssel jár... :D Így jobbnak láttam inkább megkérdezni tőletek! Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!