Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon melyik a legjobb?

Telefon melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Sony Ericsson Xperia Arc vagy Sony Ericsson Xperia arc S vagy Sony Xperia S vagy Sony Ericsson Xperia Neo

melyiket vegyem ezek között vacilálok ... eddig a leg vonzobb a Sony Ericsson Xperia Neo mert olcsó és jó szerintetek melyik éri meg az árát és melyiket vegyem? a válaszokat előre is köszönöm !

2012. máj. 6. 22:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A sorrend így néz ki: Neo, Arc, Arc S, S.

Az Xperia S a legújabb, a legfényesebb, a satöbbi, de annyira még nem éri meg az árát.

A Neo egy jó választás, gyárilag jön rá az ICS, és szoftveresen ugynazt fogja tudni, mint a többi.Leszámítva az S-t, mert ott van nfc modul, meg miegymás, de kb senki sem használja.

A Neo egy klassz telefon, megéri az árát.

De akármelyiket is választod ezek közül, mindenképpen jól fogsz járni vele.

2012. máj. 6. 22:47
 2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a neo kamerájárol esetleg tudsz nekem mondani valamit ?
2012. máj. 6. 22:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van, de vigyázz, ő növekvő sorrendbe írta a telefonokat, tehát Xperia S a legjobb.
2012. máj. 6. 22:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Neo, Arc, Arc S ? melyiket XDDDDDDDDDDD nem tudom :D
2012. máj. 6. 22:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Gondolom csak kiderülhetett abból, ha a sorrend alatt írtam, hogy az S a legújabb, legfényesebb, etc.

Kérdező:

[link]

2012. máj. 6. 23:01
 6/17 A kérdező kommentje:
melyiknek van szerintetek leggszeb alakja a 3 közül ?
2012. máj. 6. 23:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Sony Xperia S lemondtam mert qva drága vagy neo vagy s2 vagy arc
2012. máj. 6. 23:04
 8/17 A kérdező kommentje:
na faszom vagy arc s vagy arc vagy neo csak nem tudok dönteni
2012. máj. 6. 23:05
 9/17 A kérdező kommentje:
most nézem van Sony Ericsson Xperia Neo V fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2012. máj. 6. 23:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha mindezt számításba veheted, akkor arc s a legerősebb és a legdrágább, de szoftveresen csak ugyanannyit tud ez is, mint a többi felsorolt.

Ha Arc-ot veszel, olcsóbb lesz, picivel gyengébb, de szoftveresen ugyanazt fogja tudni.Max marad pénzed egy Snickersre.

És így lefelé, egész a Neo-ig, amit ha megveszel, akkor már sok snickersre marad pénzed.

Teljesen mindegy, hogy melyiket veszed meg, innentől kezdve rád van bízva.

2012. máj. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!