Megöli a gépet az okostelefon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nagy gondom van. Mégpedig az a bajom, hogy hónapokkal ezelőtt az okostelefont mint minden nap hozzácsatlakoztattam a géphez a gép pedig leállt teljesen meghalt nem is indult. Másnapra helyrejött. 1 hét múlva újabb próbát tettem megint ugyanez, a gombot hiába nyomom be nem indul a gép. Utána megint helyrejött 2 nap múlva. Most ennek 3 hónapja, eldöntöttem márpedig akkor is be akarom dugni a gépbe, mert át akarom rakni a képeim. Azóta újratelepítettem a telefont 2x is, az SD kártyán csak a képek vannak. Szerintetek most is ez fog történni?2012. máj. 6. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!