Érdemes okostelefont kifüggetlenítettni? Egyáltalán mennyire veszélyes ez a készülékre?
Figyelt kérdés
Sony Ericcson Live With Walkman telefont szeretnék, de 53k-ért adják csak függetlenül. Arra gondoltam, hogy egy másik szolgáltatónaál megveszem, majd kifüggetleníttetem. Így olcsóbbért megszerezhetem. Tudom, akkor nem lesz rá garancia. de állítólag vissza lehet csinálni függővé úgy, hogy ott észre sem veszik. Legalábbis ezt hallottam.
Érdemes ennyit vacakolni vele, vagy inkább vegyek egy olcsóbb telefont? Galaxy Giora gondoltam kb. 40k-ért.
2012. máj. 6. 14:09
1/3 anonim válasza:
Nem lehet visszazárni ,de ezen kivül semmi káros hatása nincs ,garanciánál lehet belőle gond.
2/3 anonim válasza:
Ha amugy is kartyas vagy, akkor nem mindegy hogy mostantol pl. telenor helyet tmobilos leszel? Percdijakban kicsi az elteres. Szerintem kar ezzel szorakozni.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is, és ismerőseim is vodafone-osok. Kártyás vagyok, de az én csomagomban a havidíj 450ft, a percdíj és sms feléjük10 ft, másfelé35 ft. Nekem tetszik, hogy csak 10 ft-ért hívom őket. Máshol nem láttam ilyet hűségnyilatkozat nélkül, plusz ha ugye átmennék más szolgáltatóhoz, akkor hálózaton kívülre telefonálnék sokat, ami mindig drágább.
2012. máj. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!