Xrecovery-vel hogy lehet telepíteni főtt romot?
a lépésekre lennék kíváncsi!
a rom rajta az sd kártyán be tudom hozz ni a recoverry menüt de nemtudom hogy hogy kell onnan tovább csinálni,mert nem találtam hozzá egy normális magysrr leírást se angolul pedig nem tudok..
ez a recovey van meg: [link]
telefonom xperia mini pro
A 2011-es mini pro?
Ahhoz minden rom cwm recovery-hez van...
Cwm-et kellett volna azzal telepíteni, sokra nem fogsz menni xrecovery-vel...
Nem tudom mi annyira bonyolult, marketről letöltötted, utána elindítod, root jogot megadod és telepíted vele...
De elöbb az xrecovery-t szedd le...
Azt leírhattad volna azért, hogy melyik romot is akarod feltenni...
Valamelyik romhoz a bootloadert is ki kell nyitni, de ha szolgáltatónál vetted a telefont, akkor ez nem fog menni. Előbb függetleníteni kell.
A legtöbb romot nem is lehet xrecovery-vel telepíteni, cwm recovery kell hozzá.
Mondjuk nem értem miért egy majd közel 2 éves recovery-t raktál rá, ami még a régi x10 mini-hez készült.
Xrevovery a 2011-es xperiak-ra nem a legjobb választás.
Nem nagyon van olyan rom amit azzal fel lehetne rakni, ráadásul a legtöbbhöz bootloadert is ki kel nyitni a cwm recovery használata mellett.
Igen itt a hiba kód!:
(Status 7)
Installation aborted.
result was NULL, message is: assert failed: install_zip("/sdcard/update-cm-7.1.0.2-XperiaMiniPro-SK17i-signed.zip")
Ha vodás vagy akkor ez nem fog menni...
Bootloadert is ki kell nyitni hozzá, de az csak függetlenítés után lehet.
Az általad választott romhoz kernelt is kell feltenni, de az a zárt bootloader miatt lehetetlen.
Válassz olyan romot amihez nem kell bootloadert kinyitni:
Vagy függetlenítsd a telót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!