Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini GT-S5570-r...

Samsung Galaxy Mini GT-S5570-re hogy lehet az alkalmazásokat a memóriakártyára telepíteni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

A letöltötteket: beállítások->alkalmazások-> alkalmazások kezelése->kiválasztöd a letöltött appot, és ha át tudod helyezni, akkor ott át tudod.

Rendszer appokat csak root után lehet áttenni az SD kártyára.

2012. máj. 2. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

ott csak az adatokat tudom áttenni szerintem, vagy pedig eléggé vak vagyok

pár alkalmazásnál lehet vele elég sok helyet felszabadítani, de így is mindegyik foglal valamennyit (ez opera mobilenál 808 kb, cut the rope ecperiments 2,4 mb) ezt is át szeretném tenni az SD kártyára

2012. máj. 2. 21:06
 3/8 A kérdező kommentje:
sony telefonoknál app2sd nevű alkalmazás(ok)ról hallottam, ami erre a célra van kitalálva, ilyen van erre a telefonra is?
2012. máj. 2. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:

minden androidos telefonra van elérhető app2sd alkalmazás egy rahedli, azt töltöd le és használod amelyiket akarod, de ez is egy újabb alkalmazás, ami ugyanazt csinálja, mint a gyári, amiben épp turkálsz.

Az appoknak a nagy részét átteszi, de így is fognak valamennyit foglalni a memóriában, hogy el tudjanak indulni egyáltalán.Tehát letöltöd xy appot, mondjuk 20 mega, mint az angry birds, akkor át tudod pakolni, de kb lesz egy 1-3 megás rész, aminek a memóriában kell lennie.

Az app2sd programokkal is csak így tudod megoldani, ezért felesleges.

2012. máj. 2. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
google playen fönn van az app2sd
2012. máj. 2. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
De a megmaradó fontos rendszeradatokat, aminek a memóriában kell lennie, app2sd-vel sem fogja tudni áthelyezni.
2012. máj. 2. 21:46
 7/8 V.T.CS. válasza:

2.1 után mindegyik alkalmazást a kártyára menti.

frissíteni kéne.

2012. máj. 3. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:

2.3.5

elég friss?

2012. máj. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!