Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jó a Samsung galaxy...

Kukuri kérdése:

Mennyire jó a Samsung galaxy mini /GT-s5570/ telefon?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Tervezek új telót beszerezni.

A cél:

- pdf ek nézése.

- mp3 halgatás

- metatrader futtatás. (android progi)

- időszakos gps térkép használat. Tényleg ritkán.

A kinézett telefon egy Samsung galaxy mini /GT-s5570/

Ha valaki tud érv esetleg ellenérveket a telóról kérem írjon. Ha valaki tud valamerre egy teljes mobilteszt leírást annak a linknek is nagyon örülnék.

A hozzászólásokat előre is köszönöm, kukuri

2012. ápr. 24. 13:50
1 2
 1/17 bp1985 ***** válasza:
Mielőtt jönnének, se live, de csak a t-nél, neten rendelve 36, csak azt kifelejtik az ajánlásból.
2012. ápr. 24. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz telefon.

Live.

2012. ápr. 24. 13:59
 3/17 A kérdező kommentje:

Jolinar

Egy kicsit bővebben is kifejted nekem?

2012. ápr. 24. 14:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Gyenge hardver, rossz szoftver, ronda kijelző. És mindezt kétszer annyiért árulják, mint amennyit ér.
2012. ápr. 24. 15:12
 5/17 A kérdező kommentje:

Jolinar.

Bocsi de még mindig nem nagyon tudom miért nem jó.

Mit értesz gyenge hardwer alatt? Nem lehet vele telefonálni? Vagy ha telepítesz rá valami húzósabb progit akkor az lassan fut?

A rossz szoftver megint nem teljesen tiszta. Nem az android van rajta ami csomó másik telón? Esetleg ezt nem lehet frissíteni?

A képernyő mihez képest rossz? Egy 150 ezres telóhoz képpest?

Valamihez lehet viszonyítani? Mert nem ismerlek így nem tudom hogy ami neked rossz az az én számomra mit jelent. Nem telefonszerelő vagyok így sok tapasztalatom nincs benne. Pont ezért kérdeztem rá hogy mit érdemes tudni a telóról. Viszont csak úgy tudom a véleményedet valahova is tenni ha valami indokot is írsz hozzá.

Bocsánat ha szőrszálhasogatónak tűnök be remélem érted miről beszélek. /Ezért kerestem egy teljesen átfogó tesztet, de sehol nem találok. :( /

2012. ápr. 24. 16:33
 6/17 anonim ***** válasza:

A gyenge hardver alatt ARMv6-os procit értek, kevés memóriával, tehát a böngészőben nincs flash és a komolyabb alkalmazások el se indulnak. Nem, nem ugyanaz az android van minden, minden gyártó saját fejlesztésű romokat használ, és a Samsungé mindig is rossz volt (a 150 ezres telefonjaikon is) - értem ez alatt a rossz memóriakezelést és multitaskingot. A képernyő mindenhez képest rossz, a legrosszabb képernyő a piacon. Nagyon gyenge felbontás, fakó színek.

Ha olcsón akarsz okostelefont, ZTE Blade-et vegyél, abban is csak ARMv6-os proci van, de főzött romokkal elég gyors. Ha nem, akkor ott a Live 36-ért. A Galaxy Minire (és az összes többi Samsungra is) kár a karaktert pazarolni, szemét mind.

2012. ápr. 24. 17:01
 7/17 anonim válasza:

Van itt 1-2 hozzászóló,aki akkor is nyomja azt a szar SE Livét,ha a kérdés nem is arra irányul...Mennyit fizetnek nektek ezért??Mindenki fikáz mindent,csak az a kalap szamóca a jó....Biztos jól kerestek vele....

Bnőmnek Minije van,tökélstesen fut rajta minden...Nekem Gio van,az is jó....Szerintem amire a kérdező használni szeretné,arra jó a Mini...

2012. ápr. 25. 08:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Semmit nem keresek vele. Minek vegyen fos Samsungot, mikor alig drágábban telefont kaphat?
2012. ápr. 25. 10:18
 9/17 anonim válasza:

Akkor jó ha tudod,hogy a Samsung gyárt nagyon sok alkatrészt a Sonynak is....tőle veszi meg,és ez van a Sonyban...Ugy a telefonban,mint a tv-ben is...Tehát akármilyen márkát veszel,nagyon jó esélyed van rá,hogy az bizonyos mértékben egy "fos" Samsung...

Egyébként nem tudom,miért fos....Gondolom azért a világ egyik legnagyobb elektronikai termékeket előállító gyártója,mert fos minden terméke...

De szerintem világszerte jóval több Samsung telefont használnak,mint Sonyt...

Na mindegy..ha fos,akkor biztosan az,mert Te mondod...

2012. ápr. 27. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Biztosan az, mert minden telefont próbáltam.

Tévéből és légkondiból Samsungot vennék, nem a márkára irányul az ellenszenvem, csak a telefonjaira, azok tényleg fosok. Az meg, hogy sokan veszik, csak a vásárlók hülyeségét mutatja.

2012. ápr. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!