Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jó a Samsung galaxy...

Kukuri kérdése:

Mennyire jó a Samsung galaxy mini /GT-s5570/ telefon?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Tervezek új telót beszerezni.

A cél:

- pdf ek nézése.

- mp3 halgatás

- metatrader futtatás. (android progi)

- időszakos gps térkép használat. Tényleg ritkán.

A kinézett telefon egy Samsung galaxy mini /GT-s5570/

Ha valaki tud érv esetleg ellenérveket a telóról kérem írjon. Ha valaki tud valamerre egy teljes mobilteszt leírást annak a linknek is nagyon örülnék.

A hozzászólásokat előre is köszönöm, kukuri

2012. ápr. 24. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 28. 00:51
 12/17 anonim válasza:
Nekem is minim van, és nem bántam meg, hogy ezt választottam. Már lassan 1 éves de még mindig ugyan olya jó, mint újkorában, csak ajánlani tudom :)
2012. ápr. 28. 11:33
 13/17 anonim válasza:

Ja,értem...Szóval több millió ember téved,és mind hülye,mert Samsung telót vesz...

KÖSZÖNJÜK AZ ÉRTÉKELÉSEDET!!!

Akkor én is elkezdhetném szutykozni pl az autódat,mert minden autómárka fos,csak a Ferrari a jó...Mert amit mondasz,kb hasonló kategória...

Na mindegy,nem megyek bele jobban...

Mindenkinek joga van véleményt alkotni...Csak az már kicsit túlzás,hogy a Samsung tulajdonosok hülyeségből vettek olyan telót....

Az meg végképp sok,hogy a kérdező Miniről szeretne érdeklődni,de Te egyből nyomod a SE telefont...Senki nem kérdezte,senki nem kíváncsi rá...De csak a SE a jó,a Samsung fos....értjük....Köszönjük Emese...

2012. ápr. 28. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
A Samsung tulajok tájékozatlanságból vettek Samsungot. Viszont az már szimplán hülyeség, ha nem hallgatnak a jó tanácsra.
2012. ápr. 28. 13:28
 15/17 anonim válasza:

vegyél akkor drágábban sony-t atán teljesítménybe ugyanazt kapod csak arra az van ráírva h "szonierikszon"

firmware frissítésekről ne is beszéljünk

2012. ápr. 30. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
LOL.
2012. ápr. 30. 14:02
 17/17 LinuxPower ***** válasza:

Nekem is ilyen telefonom van.

Szerintem árához képest elfogadható tudása van. Amire én szoktam használni, arra jó.

Videólejátszásra, kamerázásra, komolyabb játékok futtatására, netezésre nem feltétlen a legjobb, de mivel ezek nekem nem szükségesek, így nem is nagyon hiányoznak.

Ettől függetlenül biztos van olyan, akinek ez a telefon nem felel meg, de amiket leírtál, arra alkalmas.

2012. máj. 2. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!