Mennyire jó a Samsung galaxy mini /GT-s5570/ telefon?
Üdvözletem!
Tervezek új telót beszerezni.
A cél:
- pdf ek nézése.
- mp3 halgatás
- metatrader futtatás. (android progi)
- időszakos gps térkép használat. Tényleg ritkán.
A kinézett telefon egy Samsung galaxy mini /GT-s5570/
Ha valaki tud érv esetleg ellenérveket a telóról kérem írjon. Ha valaki tud valamerre egy teljes mobilteszt leírást annak a linknek is nagyon örülnék.
A hozzászólásokat előre is köszönöm, kukuri
Ja,értem...Szóval több millió ember téved,és mind hülye,mert Samsung telót vesz...
KÖSZÖNJÜK AZ ÉRTÉKELÉSEDET!!!
Akkor én is elkezdhetném szutykozni pl az autódat,mert minden autómárka fos,csak a Ferrari a jó...Mert amit mondasz,kb hasonló kategória...
Na mindegy,nem megyek bele jobban...
Mindenkinek joga van véleményt alkotni...Csak az már kicsit túlzás,hogy a Samsung tulajdonosok hülyeségből vettek olyan telót....
Az meg végképp sok,hogy a kérdező Miniről szeretne érdeklődni,de Te egyből nyomod a SE telefont...Senki nem kérdezte,senki nem kíváncsi rá...De csak a SE a jó,a Samsung fos....értjük....Köszönjük Emese...
vegyél akkor drágábban sony-t atán teljesítménybe ugyanazt kapod csak arra az van ráírva h "szonierikszon"
firmware frissítésekről ne is beszéljünk
Nekem is ilyen telefonom van.
Szerintem árához képest elfogadható tudása van. Amire én szoktam használni, arra jó.
Videólejátszásra, kamerázásra, komolyabb játékok futtatására, netezésre nem feltétlen a legjobb, de mivel ezek nekem nem szükségesek, így nem is nagyon hiányoznak.
Ettől függetlenül biztos van olyan, akinek ez a telefon nem felel meg, de amiket leírtál, arra alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!