15ezerért megéri egy Iphone 3gs ami jó?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az iPhone de sajnos nem engedhetem meg maganak. De a 3gs az belefér akár 30ezerig is. Tényleg jól fut rajta minden játék??? Instagramm található rajta? Előre is köszi az értelmes válaszokat.2012. máj. 4. 22:29
1/9 A kérdező kommentje:
egy kérdés...Van benne multi touch? KÖSZI!
2012. máj. 4. 22:31
2/9 anonim válasza:
Az Instagramm az egy app, amit az iTunesból ingyen letudsz tölteni, és igen persze elfut rajta, de 15k? Azért én megnézném hogy eredeti-e...
-Apple fan.
3/9 anonim válasza:
Hát ha eredeti, akkor mindenképpen van. a 2G-ben is van MT. Mellesleg, eltudnád linkelni a telefont?
-Apple fan
4/9 anonim válasza:
3gs nem nagyon van 30 ezer körül használtan 50 ért meg nem éri meg mert sokkal jobb telefonok is vannak olcsóbban. Amúgy 3gs nem visz minden játékot.
6/9 anonim válasza:
szerintem is túl olcsó, bár 3gs-t annyira nem copy-zták, mint a 4-et. ez inkább hibás lehet.
7/9 anonim válasza:
3. kommentelő:
a 3GS miért ne vinne minden játékot, ha nem az a szoftver van rajtam ami kell a játékhoz akkor nemviszi, pl ha a játékhoz legalább 4.3-as kell de a telón csak 4.1-es van, de csak szoftvert kell frissíteni és már megy is:D
8/9 anonim válasza:
Miután megvetted, (ha nincs) frissítened kell a legújabb verzióra, amit a 3GS bír.
Instagramhoz 3.1.2-es verzió kell, amit tudsz használni ha frissítve van a készüléked. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!