8Gb vagy 16Gb memóriakártya?
Azért is rövidítettem le magam ennyire, mert ha nincsenek plusz elvárásaid, igényeid a telefonnal szemben, akkor felesleges novellát írni ide, hogy miben lesz másabb egy custom rommal felvértezett rootolt telefon.
Egyébként kb annyi, hogy a legtöbb custom rom sallang mentes, és letisztult( nincsenek felesleges gyári widgetek, amik tömik a memóriát-bár ez rom fügő), tovább bírja az akksi(rom függő), gyorsabb, smooth-abb(a legtöbb CR-ra igaz), a rendszer appokat is át lehet pakolni az SD-re, törölni rendszer appokat, satöbbi(de ehhez meg bőven elég egy sima root, nem feltétlen kell hozzá custom rom.)
De úgy nagy általánosságban stabilabbak és gyorsabbak a gyáriaknál.
A carrier iq információkat gyűjt rólad és továbbítja jó esetben a szolgáltatónak, rosszabb esetben másnak.
A garancia nem veszik el, bármikor visszaállítható a gyári állapot, és a telefon olyan lesz, mint mikor kivetted a dobozból. Egy kis műszaki érzék meg angoltudás kell hozzá, de nem bonyolult, kétszer elolvasod és meg tudod csinálni.
Google-> htc one v custom rom, és az xda developers oldalt kell keresni.Egyelőre azonban vedd meg a telefont, és nézd meg, hogy hogy teljesít a sense 3.5/4.0, de szerintem inkább 4.0
Megjegyzem a Desire-ömön jelenleg nekem is sense 3.5-ös rom fut sense 4.0 skinekkel, tehát echte ugyanúgy néz ki, és ugyanazt tudja, mint a one v.
Mivel elég új darab, nem hiszem, hogy sok főzött rom lenne rá, leginkább a régebbi telefonoknál hasznos romolhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!