Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 8Gb vagy 16Gb memóriakártya?

Bitangjó kérdése:

8Gb vagy 16Gb memóriakártya?

Figyelt kérdés
Most fogok telefont venni (HTC One V) és szeretnék egy memóriakártyát is venni bele, de nem tudom eldönteni h elég lenne-e a 8GB-s vagy vegyem a 16-ost? Melyik márkát ajánlanátok ami nagyon megbízható?

2012. máj. 4. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha az általános igényeidet bűven kielégíti a gyári launcher, meg az, amit a telefonod tud, akkor konkrétan semmire.
2012. máj. 4. 13:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért minden telefonnál van előnye. Egyrészt ki lehet így kapcsolni a felesleges dolgokat (bootanimáció stb), másrészt te magad állítod össze, látod, mi kerül bele, így egyrészt nem fogják titokzatos alkalmazások meríteni az akksit és/vagy az egyenleget, másrészt tuti nem lesz carrier iq a telefonon.
2012. máj. 4. 13:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Sztm elég lesz a tudása :)
2012. máj. 4. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Azért is rövidítettem le magam ennyire, mert ha nincsenek plusz elvárásaid, igényeid a telefonnal szemben, akkor felesleges novellát írni ide, hogy miben lesz másabb egy custom rommal felvértezett rootolt telefon.

Egyébként kb annyi, hogy a legtöbb custom rom sallang mentes, és letisztult( nincsenek felesleges gyári widgetek, amik tömik a memóriát-bár ez rom fügő), tovább bírja az akksi(rom függő), gyorsabb, smooth-abb(a legtöbb CR-ra igaz), a rendszer appokat is át lehet pakolni az SD-re, törölni rendszer appokat, satöbbi(de ehhez meg bőven elég egy sima root, nem feltétlen kell hozzá custom rom.)

De úgy nagy általánosságban stabilabbak és gyorsabbak a gyáriaknál.

2012. máj. 4. 13:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Mi az a carrier iq? Ezzel h így belenyúlok a telóba nem vész el a garancia? Egy ilyen mezei halandó mint én is megtudom csinálni vagy kell hozzá egy kis okosság?
2012. máj. 4. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:

A carrier iq információkat gyűjt rólad és továbbítja jó esetben a szolgáltatónak, rosszabb esetben másnak.

A garancia nem veszik el, bármikor visszaállítható a gyári állapot, és a telefon olyan lesz, mint mikor kivetted a dobozból. Egy kis műszaki érzék meg angoltudás kell hozzá, de nem bonyolult, kétszer elolvasod és meg tudod csinálni.

2012. máj. 4. 13:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem. Honnan lehet letölteni vagy utánanézni ezeknek a ROM-oknak?
2012. máj. 4. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:
V-re még tuti nincs. XDA fórumon lesz legelőször, ha lesz.
2012. máj. 4. 13:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Google-> htc one v custom rom, és az xda developers oldalt kell keresni.Egyelőre azonban vedd meg a telefont, és nézd meg, hogy hogy teljesít a sense 3.5/4.0, de szerintem inkább 4.0

Megjegyzem a Desire-ömön jelenleg nekem is sense 3.5-ös rom fut sense 4.0 skinekkel, tehát echte ugyanúgy néz ki, és ugyanazt tudja, mint a one v.

Mivel elég új darab, nem hiszem, hogy sok főzött rom lenne rá, leginkább a régebbi telefonoknál hasznos romolhatni.

2012. máj. 4. 13:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Okés, akkor majd később visszakalandozok erre a témára :) Köszi az infókat.
2012. máj. 4. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!