8Gb vagy 16Gb memóriakártya?
Én a Kingstont preferálom, de egy használtan telefonomban Nokia volt, az is jó. De a Kingston legalább olcsó.
Azt neked kell tudni, hogy mekkora helyre van szükséged. Nekem Class4-es kártyáim vannak, nem tudom mennyivel gyorsabb a 6 vagy a 10, én elégedett vagyok ennek a sebességével is. Akkora tárhely mellett meg úgyse kell a memóriakártyára tenni alkalmazásokat (még nekem se kell a Defy-n 1 giga belső tárhellyel).
az igo8 full euval 1.8 giga, és ha custom romban is gondolkodsz, aminek legalább 1 giga ext3/4 partíció kell, akkor érdemes egy minimum 8 giga, ha még játékokat is szeretnál tárolni a kártyán, vagy zenéket és filmet.
Egy Class 4-es kártya sebessége már kielégítő.Ezen felül olyan micsroSD-t veszel, amilyet akarsz, amelyikben bízol.Nekem Maxelles van, olcsó, de ezzel sincs semmi gond, ha 50szer nem formatáltam eddig, akkor egyszer sem, a romok cserélgetése miatt, semmi baja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!