Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 8Gb vagy 16Gb memóriakártya?

Bitangjó kérdése:

8Gb vagy 16Gb memóriakártya?

Figyelt kérdés
Most fogok telefont venni (HTC One V) és szeretnék egy memóriakártyát is venni bele, de nem tudom eldönteni h elég lenne-e a 8GB-s vagy vegyem a 16-ost? Melyik márkát ajánlanátok ami nagyon megbízható?

2012. máj. 4. 11:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Samsung, Sandisc, Maxell, etc.Arra figyelj, hogy írás-olvasási sebességet tekintve legalább class 4, vagy 6 legyen, de igazából tök mindegy ki forgalmazza, a legtöbb chipet a samsung gyártja, csak más márkanév alatt kerülnek forgalomba.
2012. máj. 4. 11:36
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi. Az c4, c6, c10 az mennyit számít? Úgyse lesz rajta annyi adat mozgatva mint egy vinyón. Vagy inkább a kártyáról futó programoknál számít a sebesség?
2012. máj. 4. 11:53
 3/21 anonim ***** válasza:

Én a Kingstont preferálom, de egy használtan telefonomban Nokia volt, az is jó. De a Kingston legalább olcsó.

Azt neked kell tudni, hogy mekkora helyre van szükséged. Nekem Class4-es kártyáim vannak, nem tudom mennyivel gyorsabb a 6 vagy a 10, én elégedett vagyok ennek a sebességével is. Akkora tárhely mellett meg úgyse kell a memóriakártyára tenni alkalmazásokat (még nekem se kell a Defy-n 1 giga belső tárhellyel).

2012. máj. 4. 12:11
 4/21 A kérdező kommentje:
Ha a 4 giga belső memóriára gondolsz, arról azt írták h 950 szabadon felhasználható mert a többit lefoglalja a "rendszer". Ezért szeretnék kártyát venni bele :)
2012. máj. 4. 12:21
 5/21 anonim ***** válasza:
De 950 mega bőven elég a programoknak, a Defy-nak is csak 1 giga a szabadon felhasználható. Ezért mondom, hogy nem fontos a sebesség, egy Class4-es is simán tud 1080p-s videót írni, azon túl meg nincs sok haszna.
2012. máj. 4. 12:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor lehet h elég lesz még a 4GB-s is :P
2012. máj. 4. 12:37
 7/21 anonim ***** válasza:
Az azért szerintem kevés. :) Ha navit teszel rá, teljes Európa térkép alapból 3 giga körül van mindennel együtt.
2012. máj. 4. 12:41
 8/21 A kérdező kommentje:
Jó tudni. Akkor viszont marad a 8GB-s. Navi-val, meg 1-2 komolyabb játékkal, zenével elégnek kell lennie :)
2012. máj. 4. 12:43
 9/21 anonim ***** válasza:

az igo8 full euval 1.8 giga, és ha custom romban is gondolkodsz, aminek legalább 1 giga ext3/4 partíció kell, akkor érdemes egy minimum 8 giga, ha még játékokat is szeretnál tárolni a kártyán, vagy zenéket és filmet.

Egy Class 4-es kártya sebessége már kielégítő.Ezen felül olyan micsroSD-t veszel, amilyet akarsz, amelyikben bízol.Nekem Maxelles van, olcsó, de ezzel sincs semmi gond, ha 50szer nem formatáltam eddig, akkor egyszer sem, a romok cserélgetése miatt, semmi baja nincs.

2012. máj. 4. 13:12
 10/21 A kérdező kommentje:
Ezt a custom rom és rom cserélgetés dolgot még nem értem :D Első Androidos telóm lesz. Mire is jó az pontosan?
2012. máj. 4. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!