Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért nézik le a Telenor One...

Mért nézik le a Telenor One Touchot mert Alcatel?

Figyelt kérdés
mikor mondom hogy ilyet akarok venni mindig csak húzzák rá a szájukat xD
2012. máj. 3. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az alcatel tényleg fos volt RÉGEN de ma már ezel az ot-990-el és az ot-995-el jo kat csinált

én 995-öt akarok venni megéri az árát az anyag használata jo mondjál már nekem egy telefont amiben 1.4-es proci 512mb ram 2gb rom hd video kamera 4.32-os kijelző és 5mp-es kamera van a procija ugyan az mint az arc s-nek ami sikert ért el lehet hogy nem valami papir vékony de szerintem elfogathato az én blade-em vastagabb de kézbe illő ja és egy kérdés nem lehet valahogyan megcsinálni hogy a blade-em armv6 architekturája miatt nem indulnak a gameloft-os játékok valahogyan nem lehet megcsinálni mert láttam videokat amin gameloft-os játékokkal játszot a pasas a chainfire 3d már probáltam nem mükszik

2012. jún. 3. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
és az se semmi hogy alig kezték el árulni már itt is mindjárt az ICS szerintem büszkék lehetnek magukra az olaszgyártok amugy van magyar nyelvű??
2012. jún. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!