Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért nézik le a Telenor One...

Mért nézik le a Telenor One Touchot mert Alcatel?

Figyelt kérdés
mikor mondom hogy ilyet akarok venni mindig csak húzzák rá a szájukat xD
2012. máj. 3. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem is olyan

az árát megéri

bár nem minden játékot visz de egy sima használatra tökéletes

megbízható telefon

2012. máj. 3. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
...úgy értem nem is olyan rossz
2012. máj. 3. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert az Alcatelnek iszonyat igénytelen telefonjaik voltak, gagyi anyagok és megoldások. Ez volt régen, hogy most milyenek nem tudom mert azóta hogy egy ilyet láttam fel sem merült az alcatel mint alternativa a fejemben.
2012. máj. 3. 17:09
 4/12 A kérdező kommentje:
engem is csak a név aggaszt hogy alcatel :S
2012. máj. 3. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a név az tök 8, lehet hogy veszel egy alcatelt az bírja sokáig vagy lehet hogy veszel egy se és viszed vissza két nap mulva mert szoftver hibás! Tehát ennek semmi értelme nincs hogy alcatel lehet akármelyik fullos márka szar ha éppen azt a darabot elbaszák!

Egyébként szerintem vedd meg mert haveromnak Move by T-mobile van az is alcatel telefon majd nem ugyannyit tud mint a one touch. És a haverom az nagyon szereti a net se igazán akad rajta de játékok szempontjából egyik sem a legjobb! De azt az árat amit kérnek tőle annyit meg ér sztem!

2012. máj. 3. 17:55
 6/12 A kérdező kommentje:
utolsó ez teljesen igaz :) csak az a baj hogy a samsung meg ilyenek a nagy márkák az alcatel meg régen nem volt a legjobb most viszont szerintem kitett magáért ezzel a telóval :D
2012. máj. 3. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Ki tett magával ezzel a telóval?

Semmi jó nincs ebben a telefonban, nem a legszarabb, de ennyi.

Egy alsókategóriás telefonnal még nem tett ki magáért.

2012. máj. 3. 19:31
 8/12 A kérdező kommentje:
ok de akkor is jó telefon lett
2012. máj. 3. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az 1etlen jó telefonjuk az Ot 995.
2012. máj. 9. 16:22
 10/12 A kérdező kommentje:
ot990 is jó most vettem és hibátlan :) nekem ez elég tudja amit kell :)
2012. máj. 10. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!