Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amikor valaki cikiz a Symbian-...

Amikor valaki cikiz a Symbian-t akkor a tipikus S60-ra gondol vagy mire?

Figyelt kérdés

Mert mindig ilyen kérdésekre ilyen választ kapok:

Nokia 500 vagy Live with walkman

Erre a válasz: Live with walkman! A Symbian az rossz!

Melyikre gondolnak??? A TIPIKUS S60-RA?? Mert a Symbian Belle egész jóra sikeredett, nem is értem miért kell cikizni a Symbiant! Jó OK! Aki a tipikus S60-ra gondol, azt megértem! De aki kezében még nem volt nokia de Ő MÁR TUDJA, HOGY AZ ROSSZ, és már nyomja a válaszokat! Mert szerintem, ha vagy 100,000 ember kezébe nyomnának egy NOKIA 700-AT, Symbian BELLE rendszerrel, én biztos vagyok, hogy akik NOKIA PÁRTIAK VOLTAK (nem mind de legalább 1000) ember visszatérne a nokiához! Nem értem! A belle mamár egész jóra sikeredett, még is cikizik? Vagy mert sok ember azt hiszi, hogy a Symbian-ból csak a tipikus S60-van?? És a belle-ről meg már nem is tudnak????

2012. máj. 2. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az ember csak azt akarja, hogy legyen egy okostelefonja, és nem akar nagyon durva dolgokat csinálni csili-vili játékot játszani, akkor jó a simbyan belle....de az alatt én nem szeretem/ajánlom senkinek..
2012. máj. 6. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát az első pár kommenten jó nagyokat röhögtem!:D

Amúgy a Bellel teljesen komoly a rendszer. És hozzáteszem:

EZT IS JAVÍTJÁK FOLYAMATOSAN FEL ! ! .

MeeGo király.

Nokia egyedi, és a mai napig strapabíró telefonokat gyárt.(C7, N8, E7)

Most, hogy meg fog jelenni a 808, majd a Nokia is teljesen át fog fordulni az ágyában - szerintem. Mert a 808 képességei hatalmasok lesznek, mindenfele szempontból és az emberek még mibdig hanarabb vesznek meg egy Symbianos telót,,mint egy WP-set.

és szerintem hatalmas eladást fognak csinálni 808-ból, erre majd felkapja a fejét a Nokia és a világ, majd közösen rájönnrk, hpgy nem is olyan szar az a Symbian.

Bocsi a gépelési hibákért, NOKIA-ról vagyok.:))

2012. máj. 7. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzá szólásban van valami..!
2012. máj. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!