Amikor valaki cikiz a Symbian-t akkor a tipikus S60-ra gondol vagy mire?
Mert mindig ilyen kérdésekre ilyen választ kapok:
Nokia 500 vagy Live with walkman
Erre a válasz: Live with walkman! A Symbian az rossz!
Melyikre gondolnak??? A TIPIKUS S60-RA?? Mert a Symbian Belle egész jóra sikeredett, nem is értem miért kell cikizni a Symbiant! Jó OK! Aki a tipikus S60-ra gondol, azt megértem! De aki kezében még nem volt nokia de Ő MÁR TUDJA, HOGY AZ ROSSZ, és már nyomja a válaszokat! Mert szerintem, ha vagy 100,000 ember kezébe nyomnának egy NOKIA 700-AT, Symbian BELLE rendszerrel, én biztos vagyok, hogy akik NOKIA PÁRTIAK VOLTAK (nem mind de legalább 1000) ember visszatérne a nokiához! Nem értem! A belle mamár egész jóra sikeredett, még is cikizik? Vagy mert sok ember azt hiszi, hogy a Symbian-ból csak a tipikus S60-van?? És a belle-ről meg már nem is tudnak????
azért fikázzák mert szinte semmi fejlődést nem mutat a nokia a symbian terén
le van maradva
A többi, max kilencvenkilencezer embernek biztos volt/van esze.
A Belle sem egy nagy eresztés, ugyanúgy vannak ott is gondok, mint a korábbi rendszereknél, de még a meego-val is.Hiába fényezzük a sz@art, attól az még sz@r marad.Főleg annyiért, amennyiért a Nokia árulja a telefonjait, messze nem éri meg.Ettől még vehetsz Belle rendszerű Nokiát, 2-3 éven belül úgyis leállítják a fejlesztéseket.Vagy jóval korábban.
háth, kérlek szépen, nekem s60-ss telóm van jelenleg, igaz, önmagába ratyi, de moddingal a maga korába tökéletes volt! (nekem Anna CFW van és állati!)
ugye megjelent az android, egyre többen veszik, ebböl az következik, az egyik elkezdi mondani a csokifagyi ratyi, mert a vanilia jobb. izlések és pofonok. ezzel még nincs gond, de a többi majom is elkezdi, aki ráadásul nem is tudja milyen. ez a probléma itt..
symbian belle-ről annyit, hogy egész jóra sikeredett, barátomnak belle mobilja van, és nekem tetszik. gyors, letisztult, testreszabható. a hardverről annyit, hogy hiába nem olyan, mint egy SGS II, de symbianba felesleges, mert gyenge hardveren az S^3 alapúak már tökéletesen futnak.
szóval mondjatok amit akarok, lehetne beszélni mi rossz, és mi nem. ízlések és pofonok.
#1: Azért nem fejleszti a Nokia a Symbiant, mert nem az övé már, a fejlesztést a Accenture Plc vállalat végzi. (megjegyzem sokkal hatékonyabban és gyorsabban, mint anno a Nokia)
A Symbiant cikizők a gyengén sikerült S60v5(Symbian^1)-re gondolnak, vagy csak követik az "antisymbianita" divatot. Az S60v5 óta nagyot fejlődött a Symbian és az Avkon (S60) is: a Symbian a főverziószámot lépett(9->10) rengeteg új funkcióval, az Avkon pedig teljesen újra lett írva(ld. Belle GUI). Sokan nem is tudják szerintem, hogy a legújabb Symbianos mobilokban(700, 701, 808) egy viszonylag durvának számító 4 magos GPU van, 128 MB saját grafikus memóriával.
Érdekességképpen megemlítem, hogy pár napja olvastam egy magyar blogon, hogy valakinek a frissen vásárolt 4 magos(!) Androidos szörnyetegén kis mértékben, de akadozik a grafikus felület, ez szerintem magáért beszél.
1: válaszolónak üzenem:
Le van maradva??? Csak a NOKIA telefonokban van NFC megosztási lehetőség
1) Talán ha az emberek 1%-a tudja, hogy mi az az NFC, és még azoknak a tizede tudja csak kihasználni.
2) Igen, a Belle jobb, de akkor sincs sehol a 3 nagy rendszerhez képest.
Van Android, iOS és WP7, ki az, aki még képes egy akármilyen Symbian-os mobilt is venni?
"Nokia 500 vagy Live with walkman
Erre a válasz: Live with walkman! A Symbian az rossz!"
Én már mertem párszor live-ot ajánlani az 500-as helyett, de sose a symbian miatt, hanem a live sokkal jobb hardvere miatt... Mondjuk mástól se nagyon láttam olyan választ, ahol a "rossz symbian", miatt ajánlották volna a Live-ot inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!