Miért melegszik fel a telefonom hátlapja? Vivaz telom van nem rég kilett kicserélve a érintőpanel és amíg nem volt kicserélve nem melegedet mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
iért melegszik fel a telefonom hátlapja? vivaz telom van nem rég kilett kicserélve a érintőpanel és amíg nem volt kicserélve nem melegedet mi lehet a hiba?2012. máj. 2. 20:10
2/7 anonim válasza:
Vivazom van, nekem soha nem volt olyan, hogy ne melegedett volna használat során, vagy töltés közben. Persze ha használat nélkül, tehát készenléti állapotban melegszik az gond. Egyébként nekem kétszer is érintő kijelző cserés volt, de nem tapasztaltam változást, csak, hogy újra jól működik :-)
3/7 A kérdező kommentje:
akkor jó kösz a válaszokat:D
csak ha használom
akkor melegszik
2012. máj. 2. 20:30
4/7 A kérdező kommentje:
mennyit bir neked az aksi??
2012. máj. 2. 20:32
5/7 anonim válasza:
Akkucsere is volt, de az is garanciálisan szerencsére, nem csak a kijelzőt. kb. 2 napot bír, közepes használat mellett.Ha "agyon használom", akkor reggel leveszem, este töltöm.Ha nem használom, akkor is két nap, de max 55 óra úgy, hogy estére kikapcsolom. neked?
6/7 anonim válasza:
Az én haveromnak, igaz, hogy nem használja olyan sokat, de az 3-4 napot is kibír.
És neki vivaz pro-ja van.Nemtudom, hogy az számít-e akkumlátoridőnél.
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is igy birja az aksi
2012. máj. 2. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!