LG POP érintőpanel hiba, LG Kp502 betört kijelző. Melyiket?
Sziasztok.
A kérdés a következő:
Van egy LG POP telefonom, amelynek a az érintőpanelje hibás, nem működik. Van egy LGKP502 típusú készülék, aminek betört a kijelzője.
Melyik éri meg? Kijelzőt átrakni a KP502-be, vagy érintőpanelt a POP-ba?
Buta válasz volt, meg kell vallani.
Mind2 kijelző ugyanakkora, és még a szalagkábel-jük is megeggyezik. Technikailag a KP502 javítható. De a POP-ba nem tudom jó-e az érintőpanel.
Szépnek nem fognak mondani, mert csávó vagyok...
De elektronikát tanultam, érettségiztem is belőle. És tudom hogy mind2 telefon grafikus kezelője egy IC-re épül.
Mindemellett ugyanolyan jelzésű lapkábellel kapcsolódnak a kijelzők a lap-hoz.
Az hogy a telefon tudása más, és talán gyorsabb processzor van a POP-ban nem érdekel.
"mobilos szakújságíróként dolgozok...."
Nyilván azért írsz mindent kis betűvel és a mondatvégi írásjeleket sem ismered.
Namármost.
Felőlem lehetsz az atyaúristen is, ugyan is egész egyszerűen széttörtem a POP-ot, kivettem a kijelzőt(szénné volt égve az érintőpanel, nem tudom mitől) és egy finom mozdulattal bepattintottam a KP502-be.
Bedugtam a szalagkábelt, bekapcsoltam a telefont.
Ezek után egy kis kontraszt és fényerő állítás a nem ugyanolyan színmélység miatt, és kész.
Megjegyzem: A Szinek száma, mélysége nem a kijelzőtől függ, hanem az azt vezérlő processzortól. Olyan mint a játék. Egy régi szar elmegy a P4-en, meg a jobb gépen. De az új játékok nem mennek p4-en.
És díjaznám ha drága mobil újságíró barátom, aki életében telefonbelsőt még nem látott az akku foglalatán kkívül, hogy a szakértelmét tartsa meg a drága újságjának, amit 10m emberből 2-en vásárolnak meg havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!