Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG POP érintőpanel hiba, LG...

LG POP érintőpanel hiba, LG Kp502 betört kijelző. Melyiket?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A kérdés a következő:

Van egy LG POP telefonom, amelynek a az érintőpanelje hibás, nem működik. Van egy LGKP502 típusú készülék, aminek betört a kijelzője.

Melyik éri meg? Kijelzőt átrakni a KP502-be, vagy érintőpanelt a POP-ba?

2011. febr. 19. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel az alkatrészek nem kompatibilisek nem tudod megcsinálni...de szervizbe a PoPot csináltasd meg az a jobbik :)
2011. febr. 19. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, mostmár világosan látom, hogy miért nincs LG telefonom. :D:D Az alkatrészek nem kompatibilisek, tehát ez nem megoldható! Amelyiket jobban szereted, azt csináltasd meg a szervizbe! Talán a Pop kevesebbe fog kerülni és mind telefon is jobb, mint a KP502-es!
2011. febr. 19. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Buta válasz volt, meg kell vallani.

Mind2 kijelző ugyanakkora, és még a szalagkábel-jük is megeggyezik. Technikailag a KP502 javítható. De a POP-ba nem tudom jó-e az érintőpanel.

2011. febr. 19. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól hogy ugyanakkora még nem kompatibilis...
2011. febr. 19. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Na ide figyelj kislány! Nekem ne verd a nyálad, mert nem szeretem, mikor egy hozzá nem értő leszólja a normális válaszokat! De miért is akarok én itt segiteni, mikor leszólsz?? Vidd be a szervizbe és mond el azt, amit itt! Ha nem vagy szép, úgy kiröhögnek és kirúgnak, hogy a lábad sem éri a földet!
2011. febr. 19. 12:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Szépnek nem fognak mondani, mert csávó vagyok...

De elektronikát tanultam, érettségiztem is belőle. És tudom hogy mind2 telefon grafikus kezelője egy IC-re épül.

Mindemellett ugyanolyan jelzésű lapkábellel kapcsolódnak a kijelzők a lap-hoz.

Az hogy a telefon tudása más, és talán gyorsabb processzor van a POP-ban nem érdekel.

2011. febr. 19. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
.
2011. febr. 19. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
első vagyok...ha megnézed a popnak más a színmenyisége stb... és a pop asszem (nem biztos)kapacitív a kijelzője mig a kp502nek BIZTOS hogy rezisztív (és a lehülyézéshez annyit hogy mobilos szakújságíróként dolgozok....) anno mind kettő volt nálam nekem a pop sokkal jobban bejött...
2011. febr. 20. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:

"mobilos szakújságíróként dolgozok...."

Nyilván azért írsz mindent kis betűvel és a mondatvégi írásjeleket sem ismered.

2011. febr. 20. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Namármost.

Felőlem lehetsz az atyaúristen is, ugyan is egész egyszerűen széttörtem a POP-ot, kivettem a kijelzőt(szénné volt égve az érintőpanel, nem tudom mitől) és egy finom mozdulattal bepattintottam a KP502-be.

Bedugtam a szalagkábelt, bekapcsoltam a telefont.

Ezek után egy kis kontraszt és fényerő állítás a nem ugyanolyan színmélység miatt, és kész.

Megjegyzem: A Szinek száma, mélysége nem a kijelzőtől függ, hanem az azt vezérlő processzortól. Olyan mint a játék. Egy régi szar elmegy a P4-en, meg a jobb gépen. De az új játékok nem mennek p4-en.

És díjaznám ha drága mobil újságíró barátom, aki életében telefonbelsőt még nem látott az akku foglalatán kkívül, hogy a szakértelmét tartsa meg a drága újságjának, amit 10m emberből 2-en vásárolnak meg havonta.

2011. febr. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!