Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 700 vagy Sony Ericsson...

PÁL/INKA kérdése:

Nokia 700 vagy Sony Ericsson Live with Walkman?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, melyik lenne jobb vétel?
2012. máj. 2. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Live.

Nokiát már nem érdemes venni, ha nem WP7.5 fut rajta.

2012. máj. 2. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

live with walkman

sokkal jobb és szerintem szebb

ui: a symbiant kerüld

2012. máj. 2. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Nokia 700.Symbiannal semmi gond csak más az izlés.Nokia=minőség.SonyEricsson=olcsó,minőségtelen alkatrészek!
2012. máj. 2. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Még ez is mellette szól:A Nokia ázsiai részlegének hivatalos Twitter oldalán olvasható bejelentés szerint a Nokia 701, 700 és 603 modellek számára megkezdődött a Belle FP1 szoftverfrissítés leszállítása, mely többek között a processzor órajelét is 1,3 GHz-re húzza.
2012. máj. 2. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Nokia. Ha neked annyira nem fontos a telefon állítgatása, testreszabása stb, akkor Nokia. Ha te jobb szereted a teló menüjét átszabni, stb. Akkor Sony.

Bár én a Nokiába jobban bízok. Nekem az vált be.

2012. máj. 3. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Enis eme két telefon között gondolkoztam de aztán. Liveot vettem meg és nagyon nem bántam meg már 3 hónapja használom és eddig semmi baj nem volt vele nokia meg csak wp ba jó

Ui:Bocs az elirasokert telorol írók

2012. máj. 5. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

700!!!

Gyönyörű formalitás, minőségi anyagok, stabil Belle. Ennél több szerintem felesleges. És ne állj be a robotokhoz... Rossz tábor!:)

2012. máj. 7. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!