Írna nekem valaki sokat a Sony Ericsson Live with walkmanről?
Figyelt kérdés
Itt gyakorikérdéseken az emberek 95%-a erre a telefonra beszéli rá az embereket és nagy a valószínűsége, hogy én is ilyet fogok venni. Árban és tudásilag is megfelelő lenne azok alapján amiket eddig olvastam róla. De akinek ilyen telefonja van vagy szakértő nem mondana róla kicsit többet? Jóra és rosszra egyaránt kiváncsi vagyok. meg most lenne egy mondhatni hülye kérdésem, de kb milyen vastag?xd mármint ha oldalról nézzük..csak mert a vékony telefonok nekem jobban bejönnek és lehet, hogy zavarna:/ mindre kiváncsi vagyok előre is köszönöm!2012. máj. 2. 19:04
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom van csak pozitívumonkat tok mondani! Én nagyon szeretem nagyon sok játék megy rajta akadás nélkül a net sem akad rajta nekem ha minden nap netezek rajta vagy ha játszok akkor max 1 napot bír ki de volt olyan hogy nem nagyon hazsnáltam és kihúzatam vele három napot is! :D Én nagyon ajánlom ezt a telefont mert árba nagyon megéri és még azért is jó mert lesz rá andorid 4! :D
És 14,2 mm a vastagsága annyira nem vészes szerintem!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ nagyon örülök és remélem nekem is ilyen jó tapasztalatim lesznek vele kapcsolatban:D
2012. máj. 2. 19:16
3/4 anonim válasza:
Az androidos telefonok megjelenésével a walkmanesek kezdtek eltűnni, de ebben a telefonban visszatérnek. Található a tetején walkman gomb, viszont érdekes, hogy gyárilag nem adnak hozzá agybadugós fülest. Az egész szép, áramvonalas, leginkább olyan mint egy szappantartó szerintem. Mérete: 106 x 56,5 x 14,2 milliméter. 115 grammos. 3,2 hüvelykes a képátlója, 320x480 pixeles felbontású. Van benne egy 5 megapixeles kamera. Azt hiszem 1 Ghz-es procija van, és 512 mb ramja. Ajánlok figyelmedbe egy teszt videót: http://www.youtube.com/watch?v=EFOcSz9Mj-Y És ha kíváncsi vagy, hogy hogyan néz ki üzembe állítva itt a csaj bemutat pár dolgot: http://www.youtube.com/watch?v=vAVZYwS1MZk . Sajnos én nem ezt vettem meg még régebben, de neked nagyon ajánlom, mert nagyon jó az ár-érték kategóriája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!