Error217 kérdése:
Eddig Motorola Defy-t használtam, de szeretném lecserélni, hasonló kivitelű telefonra, mire lenne érdemes?
Figyelt kérdés
Csak hasonló kialakítású tehát por, csepp és ütésálló kivitelek játszanának nálam. Samsung S5690 Galaxy Xcover és a Sonynak az actyve nem érdekel!2012. máj. 2. 17:12
2/10 anonim válasza:
Nincs hasonló. Defy+-ra nem éri meg cserélni, semmi érdemi különbség nincs köztük.
3/10 A kérdező kommentje:
OLvastam, hogy a panasonic nemsokára megjelentet egy bivaly erős ütésálló telót azt hiszem eluga a neve. de az aksi csak 1150miliaperes, ezért érdekelne a defihez hasonló telefon mert ennek legalább az üzemidelye elég normális.
2012. máj. 2. 17:19
4/10 anonim válasza:
Az Eluga nevetséges, egyrészt az üzemideje, másrészt az ára. Plusz tuti pentile matrixos - felejtős.
5/10 anonim válasza:
ott a defy+
ami gyorsabb jobb és az üzemideje is elég jó
6/10 A kérdező kommentje:
A defy+ ra várható vajon a legújabb android frissítés (ice cream sendvich)
2012. máj. 2. 21:25
7/10 anonim válasza:
Kérdezed, vagy mondod?
De állítólag nem.
8/10 anonim válasza:
Nem éri meg a Defy+. A Defy-ra sokkal több rom van, amikkel gyorsabb is, mint a +, és arra van már ICS is, igaz, még bugos, de idővel jó lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz ilyen ROM-ot mondani ami magyar is? CM7-et már probáltam!
2012. máj. 3. 16:14
10/10 anonim válasza:
Nekem eddig a White Rabbit vált be a legjobban (az is CM7 alapú), most 1.3-at használok, azóta már 1.5 is van, az is ugyanolyan jó (az 1.4 rossz volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!