80 000 körül melyikek a legjobb Androidos mobilok?
Amik viszonylag újak?(nem ilyen Galaxy S korúak)
Hardver, frissítés alapján?
Jó lenne minimum olyan 3,7".
(Sony Xperia U-t, HTC One V-t néztem, hogy tetszik.Bár a Sonynak kisebb a kijelzője)
Még iskolába járok(9edikes vagyok), de nem akarok vele villogni.Nem azért akarok akarok viszonylag drágább telefont venni.
Csak ha azt nézed megveszek egy olcsó sz*rt akkor lefagy, akad, nem megy rajta az alkalmazás...
És kb. 30-tól kezdődnek.Akkor veszek egy 30k-sat fél évente, az még nagyobb pazarlás, vagy nem tudom mi, mint ha veszek 2 évre egy 80k-sat.
Nem?
Csak Arcal az a bajom, hogy már túl nagy.
Ha hozzászokok a 4,2"-hez(asszem ekkora a kijelzője) akkor utána ha veszek egy 3,7"-es, vagy 4"-est, akkor az már kicsi lesz.Vagy nem?
Amúgy Windowsosok közt melyik jó ilyen árba?
Van rá annyi alkalmazás, mint Androidra?
Mibe jobb, mint az Android?
Nem. Ha most veszel 36-ért Live-ot, ugyanaddig lesz jó, mintha egy Arc-ot vennél 80-ért.
Vindózost ne vegyél, nem olyan jók.
Meg olyan 60-70 körül is csak régi HTC-k, meg Samsungok vannak.Neo van, de az nem tetszik, Raynak meg túl kicsi a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!