Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik? Galaxy s2...

Szerintetek melyik? Galaxy s2 vagy xperia arc s

Figyelt kérdés

nem új telót szeretnék csak kiváncsi vagyok véleményetekre

mert nekem xperia arc s van és mondogatják pl osztálytársaim hogy az s2 jobban megérte volna

2012. máj. 1. 18:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, a nagy népszerűségét mutatja az eladása is.

Attól, hogy 1 évvel később kiadtak 1 készüléket, az azért teljesítmény.. Grat a Sony-nak, hogy ki tudott adni 1 évvel később 1 jobb készüléket az S2-nél!!! :)

Ha szereted a sárga kijelzőt, akkor vegyél Sony-t.

Amúgy meg azok csak számok.. igen, viszont azoknak a számoknak a közeljövőben fontos szerepe lesz.

Attól, hogy optimalizáltabb a Sense a TW-nél, attól még nem lesz jobb teljesítményileg, mivel az csak 1 kezelőfelület, nem számít. Jah, meg ICS-vel próbáld már ki az S2-t, és csodálkozz, hogy nem akad. :)

2012. máj. 1. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

2.3-mal sem akadt. Sőt, a Blade sem akadt 2.3-mal. Nem az akadásról van itt szó, hanem a sebességről, régen rossz, ha akad egy telefon (tudom, a Samsungnál ez megszokott, csoda, hogy nem nézem semmibe?).

@baly0630:

Köszönöm. :)

2012. máj. 1. 20:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Az eladásban benne van az is, hogy a Samsung 2X annyi sz@rt dob piacra 1 év alatt, mint a Sony.
2012. máj. 1. 20:34
 14/21 anonim ***** válasza:

De hiába sz@r, ha veszik, mert sokmindenben jók, és az S2 is bevált.

Most lesz@roztad a Sony-t is. :)

Nemkell nyalni, mert ez durván az volt..

2012. máj. 1. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Hiába szar, veszik, mert az emberek hülyék. Te pedig az édesanyád pontozd le.
2012. máj. 1. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem pontoztam le, de ezek után megteszem..

Ok nélkül anyázni..

Te is hülye vagy, mert szarozol olyat, amiről fogalmad sincs.

Írhatsz bármit, akkor is hülye maradsz.

2012. máj. 1. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor visszavonom, bocsánat, azt hittem te voltál.

Akármit is gondolsz, van róla fogalmam, próbáltam az összeset, huzamosabb ideig.

2012. máj. 1. 22:20
 18/21 anonim ***** válasza:
A hülyézést viszont te vond vissza.
2012. máj. 1. 22:21
 19/21 anonim ***** válasza:

1 Sense lehet gördülékenyebb, de az a baj, hogy ők inkább a Launchert optimalizálják. A Samu nem nagyon optimalizál launchert, csak rádobja. Viszont ott teljesítményileg látszódik a különbség. De a HTC sem választ magának megfelelő hardvert. Arra hajtanak, amit az ember lát, vagyis megjelenésre. Ha pedig azt látja, hogy gördülékenyen megy a Launcher, akkor tetszik neki, ezért is van eszük. A Sony az ára/értékben jó. A Samsung meg kihasználja a márkáját, de szerintem teljesítményileg akarnak ottlenni, mert idáig mindig arra hajtottak.

Hülyézés visszavonva.

2012. máj. 1. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

A Samsunggal csak az a bajom, hogy a csúcstelefonoknál odateszik magukat hardverileg, az alsóbb kategóriásakat pedig nagyon elavult hardverrel árulják, a versenytársaknál drágábban - és ahogy mondtad, a márka eladja őket. Ezért haragszom rá, visszaélnek a vevők tájékozatlanságával. Szoftveresen pedig nem is a laucherrel van a gond, azt le lehet cserélni, de a gyári romok memóriakezelését nagyon el szokták baltázni. Az S2-n ez kevésbé látszik az 1 giga ram miatt, de a félgigásokat kb használhatatlanná teszi.

2012. máj. 1. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!