Szerintetek melyik? Galaxy s2 vagy xperia arc s
nem új telót szeretnék csak kiváncsi vagyok véleményetekre
mert nekem xperia arc s van és mondogatják pl osztálytársaim hogy az s2 jobban megérte volna
Igen, a nagy népszerűségét mutatja az eladása is.
Attól, hogy 1 évvel később kiadtak 1 készüléket, az azért teljesítmény.. Grat a Sony-nak, hogy ki tudott adni 1 évvel később 1 jobb készüléket az S2-nél!!! :)
Ha szereted a sárga kijelzőt, akkor vegyél Sony-t.
Amúgy meg azok csak számok.. igen, viszont azoknak a számoknak a közeljövőben fontos szerepe lesz.
Attól, hogy optimalizáltabb a Sense a TW-nél, attól még nem lesz jobb teljesítményileg, mivel az csak 1 kezelőfelület, nem számít. Jah, meg ICS-vel próbáld már ki az S2-t, és csodálkozz, hogy nem akad. :)
2.3-mal sem akadt. Sőt, a Blade sem akadt 2.3-mal. Nem az akadásról van itt szó, hanem a sebességről, régen rossz, ha akad egy telefon (tudom, a Samsungnál ez megszokott, csoda, hogy nem nézem semmibe?).
@baly0630:
Köszönöm. :)
De hiába sz@r, ha veszik, mert sokmindenben jók, és az S2 is bevált.
Most lesz@roztad a Sony-t is. :)
Nemkell nyalni, mert ez durván az volt..
Nem pontoztam le, de ezek után megteszem..
Ok nélkül anyázni..
Te is hülye vagy, mert szarozol olyat, amiről fogalmad sincs.
Írhatsz bármit, akkor is hülye maradsz.
Akkor visszavonom, bocsánat, azt hittem te voltál.
Akármit is gondolsz, van róla fogalmam, próbáltam az összeset, huzamosabb ideig.
1 Sense lehet gördülékenyebb, de az a baj, hogy ők inkább a Launchert optimalizálják. A Samu nem nagyon optimalizál launchert, csak rádobja. Viszont ott teljesítményileg látszódik a különbség. De a HTC sem választ magának megfelelő hardvert. Arra hajtanak, amit az ember lát, vagyis megjelenésre. Ha pedig azt látja, hogy gördülékenyen megy a Launcher, akkor tetszik neki, ezért is van eszük. A Sony az ára/értékben jó. A Samsung meg kihasználja a márkáját, de szerintem teljesítményileg akarnak ottlenni, mert idáig mindig arra hajtottak.
Hülyézés visszavonva.
Köszönöm.
A Samsunggal csak az a bajom, hogy a csúcstelefonoknál odateszik magukat hardverileg, az alsóbb kategóriásakat pedig nagyon elavult hardverrel árulják, a versenytársaknál drágábban - és ahogy mondtad, a márka eladja őket. Ezért haragszom rá, visszaélnek a vevők tájékozatlanságával. Szoftveresen pedig nem is a laucherrel van a gond, azt le lehet cserélni, de a gyári romok memóriakezelését nagyon el szokták baltázni. Az S2-n ez kevésbé látszik az 1 giga ram miatt, de a félgigásokat kb használhatatlanná teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!