Szerintetek melyik? Galaxy s2 vagy xperia arc s
nem új telót szeretnék csak kiváncsi vagyok véleményetekre
mert nekem xperia arc s van és mondogatják pl osztálytársaim hogy az s2 jobban megérte volna
néztem teszteket és meglepő hogy az arc s van amiben elveri az s2-őt
pl.: médiakonvertálás,angry birds riot gyorsabban tölti be
meg a kamera sebessége is jobb
köszi a válaszokat:)
Attól függ, hogy mennyit adsz a készülékért.
Az S2 sem rossz készülék. Nekem tetszik, gyors, megbízható.
Én Sony-t soha nem vennék, hiába van 1-2 jó készülékük.
Ez a kijelzőelszíneződés meg még 1 ok, hogy miért ne vegyek Xperia S-t. Jah, meg Qualfos sem kéne.. Láttam, hogy mire képes. Nem győzött meg.
Tudod, rájöttem, hogy Te Jolinar.. 1 mocskos nagy Samsung hater vagy. Így, ha kiadnak valamit, akkor te máris szarozod, és nem látod a sötét oldalát a kedvenc dolgodnak, amit láwolsz..
Sensationban gyorsabb volt? Hát LOL vagy.. ha gyorsabb volt, akkor miért ért el -1k ponttal kevesebbet? Mert gyorsabb.. Csak ráért, és azért lett 2000 pontja quadrantban.
A Sony jól megcsinálta, de attól még 1 hulladék.
Ha szart adnak ki, szarozni fogom. Ha egyszer bizonyítanak, el fogom ismerni. Nem hater vagyok, csak kritikus.
Ha próbáltad volna mindkettőt, te is tudnád, hogy a Sensation volt a kettő közül a gyorsabb. A szintetikus tesztek semmit nem érnek, csak számháború.
Én teljes mértékben Jolinar mellett állok.
A Sony sosem volt hulladék telefon. Mit gondolsz, miért nagy a népszerűsége? A szar hardver miatt?, mert a Samsung mindig elb@ssza a telefonjait a nyomorék hardvereivel. Mostanra ráébredtek a SamuFAN-ok, hogy a Sony lenyomja őket, ezért mindenhol kukával illetik meg a nevét. Talán nem lettem volna mindigis SE tulaj, ha minden SE-om kuka lenne. Bekaptam 1-2 Samsungot, de ma már bánom, hogy pénzt adtam ki érte. Mégis miért van a Live/Mini/Mini Pro mindig az ajánlások élén?, és miért mindig a Samsungok ellen? Talán Mert a Sony meg tudja csinálni azt, amit a Samsung nem és nem kerül 2X annyiba.
Bocsánat a nagy OFF miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!